ילדות עם אמא נרקסיסטית.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדות עם אמא נרקסיסטית.
    הבת של
    13/09/2014

שלום שלום,
    אני נמצאת בתהליך מאוד משמעותי בשנה האחרונה (בה אני במסגרת טיפול) במהלכו היו לי הרבה תובנות הקשורות במה זה להיות ילד להורה נרקיסיסט.
    כרגע מעסיקות אותי שאלות הקשורות באיך הדבר הזה משפיע על החיים הבוגרים ועל הבחירות ה"חופשיות". אשמח אם תוכלו להפנות אותי למאמרים בנושא הקשר בין גדילה עם הורה נרקסיסט לבין בחירות זוגיות ונטיות בבחירת פרטנרים בהמשך החיים.
    אם לא קיימים מאמרים שכאלה, אשמח אם תוכלו לענות לי בעצמכם מהידע שלכם.
    אני מאוד רוצה לעבוד על זה כדי לא "לשחזר" ומרגישה שחסר לי ידע בנושא. באינטרנט קשה למצוא מאמר המתייחס ספציפית לקשר בין שני אלה.

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדות עם אמא נרקסיסטית.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדות עם אמא נרקסיסטית. - תגובה

אירית כהן
    13/09/2014

שלום לך,
    אני מבינה שאת בהתלהבות רבה ללמוד על עצמך ועל יחסייך עם אימך [התלהבות שאולי נגרמה בשל השעה הלילית המאוחרת, שעה שבה המחשבות נודדות, והכל קצת מועצם..].
    אינני חושבת שניתן באמת ללמוד נושאים אלו באופן 'אקדמי' ו'תיאורטי', מתוך מאמרים - אלא בהתנסויות שאת עוברת בתוך הטיפול שלך. ואם יש לך ילדים, הרי גם יחסייך איתם הם נושא להביאו לחדר-הטיפול.
    [אולי המטפל שלך שמכיר אותך יידע לכוון אותך לחומרי קריאה מתאימים עבורך].

כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו