מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אובססיהנורית15/09/2014
מדובר בבחורה בת 23 שמעוניינת בבחור מסויים, שאינו מעוניין בה.
היא עברה לגור בעיר שסמוכה לעיר מגוריו, וכל הזמן משדלת את הוריה לעבור לעיר מגוריו (היא סבורה שלעבור דירה זה דבר של מה בכך). היא ממש אובססיית לגבי הקשר איתו ( כרגע קשר טלפוני בלבד).
מה אפשר לעשות?
איך אפשר לטפל בדבר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ??
אירית כהן16/09/2014שלום נורית,
הפנייה שלך נשמעת כמו פיסת-רכילות.. לא ברור לי מהי באמת הסיטואציה המתרחשת בין הדמויות השונות שהזכרת [הבחורה.. הבחור מושא עניינה.. ההורים] , האם אמנם מדובר ב'אובססיה' של הבחורה. לכן אני מתקשה לענות לפנייתך.
מהו הקשר שלך לדמויות הללו? האם את אישית קשור לכך, סובלת באיזשהו אופן מהסיטואציה שהעלית? אולי אם תסבירי זאת אוכל להתייחס..
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
נורית16/09/2014שלום רב!
הבחורה היא האחיינית שלי, ופנייתי היא בעקבות בקשתה של הוריה (האמא של הבחורה היא אחותי) ומתוך דאגה כנה אליה (וחס וחלילה לא רכילות).
הבחורה מעוניינת בבחור, אך הוא לא מגלה התעניינות כלפיה. היא רוצה רק את אותו בחור ולא מעוניינת להכיר מישהו אחר. יש לציין, שבתחילה הוא אמר שהמרחק מהווה מכשול לקשר ביניהם, אך גם כעת כשהיא מתגוררת בקרבתו המצב נותר בעינו.
לעיתים הם משוחחים בטלפון, אולי הבחור מרחם עליה.
מקווה שהצלחתי להבהיר את דבריי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה - תגובה
אירית כהן16/09/2014לא חשדתי בך, נורית ב'סתם רכילות', כוונתי הייתה שזו פנייה מסוג של "שאלו אותי מה לעשות". כפי שאמנם המצב, ההורים הם שפנו אלייך.
עדיין לא ברור לי לאיזו סוג של תגובה או עצה את או הם מצפים - משום שלא ברור לי בדיוק מה הבעייה.. האם יש בעייה.
האם השאלה היא "האם אחייניתי במצב נפשי מדאיג " , או אולי יש משהו מדאיג , מגונן מדי, חסר פרופורציות בהתייחסות ההורים [למשל, העובדה שיש דיון בינה לבין ההורים בעניין מקום המגורים.. ציפייתה שהוריה ישנו מקום מגוריהם בכל פעם שהיא פוגשת מישהו מעניין.. או נכונות ההורים לשקול זאת]. [או, אולי התערבות יתר של ההורים בקשריה עם גברים].
ההורים שפנו אלייך יכולים לפנות בעצמם ולהתייעץ באופן פרטני - אצל פסיכולוג, או עו"ס קהילתי. בפגישה פרטנית ניתן לשאול שאלות שונות כדי לברר יותר פרטים רלוונטיים.
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)