פירוש לחלום

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פירוש לחלום
    אביטל
    01/10/2014

הייתי רוצה לקבל פירוש לחלום שחלמתי. פירוש מיסטי כבר קיבלתי, אך אני מעוניינת גם בפירוש מנקודת מבט פסיכולוגית ולכן פניתי לכאן.

חלמתי שיש לי שני בני זוג, כאשר אחד מהם הוא בן הזוג הנוכחי שלי (שנה ביחד) והשני הוא אבא שלי. תוך כדי החלום עצמו נגעלתי מאוד מהרעיון של להיות עם אבא שלי ביחד (מובן שגם אחריו נגעלתי). אשמח לפירוש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פירוש לחלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פירוש לחלום - תגובה

אירית כהן
    02/10/2014

שלום אביטל,
    מנקודת ראות פסיכולוגית החלום הוא חלק מחיי הנפש של החולם, מסר מעצמו אל עצמו, בנוי בשפה הפרטית של אותו חולם, קשור לאירועים חיצוניים ופנימיים בחייו.
    בנוסף, למרות התוכן המזעזע שיכול להיות בבסיפור הגלוי שבחלום - תכופות המסרים המשמעותיים מתחבאים דווקא בפרטים קטנים ושוליים שבחלום, זהו התוכן הסמוי של חלום.

אין cook-book עם פרשנויות כלליות לחלומות.. איש המקצוע יכול לעזור ולכוון את החולם בעבודת הפירוש, ובהבנת המסר, אך הוא אינו 'אוראקל' שמבשר לחולם את פשר חלומו.
    אם את מעוניינת להבין עצמך יותר באמצעות חלומותייך פני לתקופת-מה לפסיכולוג .

כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו