צריך עזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• צריך עזרה
    דורר
    14/10/2014

קשה לי מאד להסתכל לאנשים בעיניים כשאני מדבר איתם, ברגע שאני מסתכל ישר לעיניים יש לי דחף עז להפנות מבט מאיזושהי סיבה לא מובנת , מסתכלים לי ישירות בעיניים. אני מוצא את עצמי מאבד ריכוז כשמדברים אלי ישירות , לפעמים אפילו כואבות לי העיניים אם אני מנסה להתנגד מלהסתכל לכיוון אחר.
    העניין הוא שזה פוגע באנשים, במיוחד בנות שנעלבות אם אני לא מסתכל עליהן בעת שיחה, אז אני נוטה פשוט להמנע מלהכנס לשיחות אלא אם כן אני עושה משהו באותו הזמן כך שיהיה לי על מה להסתכל. זה כולל את כולם, כל מי שאני מכיר גם ההורים שלי והחברים הטובים שלי.בעבר לא ההייתי כך זה התחיל אחרי שנכנסתי לדיכאון עמוק אבל כיום אני בכלל לא בדיכאון בן אדם הכי שמח שיש זה פוגע לי בחיים מאוד אני כל הזמן בסביבת אנשים הם כבר מרגישים לא נוח איתי וגם אני איתם , בזמן האחרון אני נמנע מלשבת אם אנשים מבושה שאני לא יכול להסתכל להם בעיינים ואני מרגיש לא נוח אם עצמי זה פוגע בי מאוד וכבר נהייתי מתוסכל מי זה .. מה הפתרון לזה מה מומלץ לעשות ומה יש לי בכלל
    פתרון אמיתי אבל משו שבוודאות יעזור לי להיות רגיל !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריך עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדרור

תמר
    14/10/2014

שלום דרור יש לי ילד בין שש עשרה שבדיוק אותם סימפטומים וגם הוא מחפש עזרה בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני סבלתי מזה בעבר

מוריה
    15/10/2014

אני לא מומחית אבל יכולה לומר על החוויה שלי

גם אני לא הצלחתי להסתכל לאנשים בעיניים, בכלל.
    תמיד היו מעירים לי על זה

התחלתי לעבוד על עצמי- לאנשים שאני מדברת איתם הייתי מסתכלת בעיניים בפרקים קטנים- מסתכלת, מזיזה מבט מכריחה את עצמי להסתכל שוב ושוב
    זה לא היה לי כל כך קל אבל כן הצלחתי להתגבר על זה והיום אני יכולה להסתכל לאנשים בעיניים.

עיניים זה הבפנים שלנו, ולפעמים כשמבט נוגע במבט אנחנו מרגישים חשופים וישר בורחים מהמקום הזה.

אני יכולה להמליץ לך לעשות את מה שאני עשיתי, להכריח את עצמך להסתכל, אבל לא מבט רציף, כל פעם תסתכל קצת.
    לאט לאט תעלה את הפרקים האלה עד שתצליח להסתכל לגמרי, ותראה שזה לא באמת נורא.

מאחלת הרבה בהצלחה עם זה! מבינה לליבך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו