לגדול בצל אחות יפה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לגדול בצל אחות יפה
    מיכל
    20/04/2008

שלום רב,
    האמת היא שאני לא יודעת כל כך ממה להתחיל..אני לא רוצה להרחיב יותר מידי כי זה פורום אבל אני אגיד בכללי ואני מקווה שתוכלו לייעץ לי..
    אני בת 22 וכל החיים שלי הייתי ילדה ממש לא יפה..בכל המפגשים המשפחתיים אנשים היו מסווים את תשומת לבם לאחותי הגדולה ממני בכמה שנים וכל הזמן דואגים להגיד לה כמה שהיא יפה,מתוקה, חכמה ובקיצור הבת המושלמת.
    את כל גיל ההתבגרות עברתי בלבטים ובמחשבות שמא אני לא מספיק יפה (שלא נדבר על מקרים ספציפיים שאישרו את המחשבות האלה)..
    עכשיו אחרי שהשתנתי כתוצאה ממאמץ פיזי(עברתי ניתוח אף+כמה שיפורים אחרים)אני מרגישה אומנם קצת יותר טוב אבל עדיין לכל מקום שאנחנו הולכים מתפארים תמיד מאחותי ולמרות שהיא עוד מעט בת 30 היא מקבלת תגובות מדהימות ואותי תמיד שוכחים.
    זה ממש כואב וזה יכול להרוס לי את כל היום ועד שאני שוכחת ממקרה אחד כבר קורה מקרה אחר וזה מתסכל אותי למרות שאני יודעת שיופי זה לא הכל בחיים.
    אף פעם לא מתחילים איתי אלא תמיד עם חברות שלי ובגלל זה אני כבר לא יוצאת לשום מקום,
    אני מרגישה שאין סיבה לצאת אם בלאו הכי אף אחד לא מתייחס אליי.
    אני לא אלך לפסיכולוג כי מבחינתי לדבר על הדברים האלה זה כמו לסובב את הסכין שגם ככה נעוצה בלב.
    האמת שאני אפילו לא יודעת למה אני כותבת את זה פה הרי גם ככה אף אחד לא מכיר אותי ולא יהיה לו אכפת לענות לי.. :-(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לגדול בצל אחות יפה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיכלי

מיכל
    21/04/2008

תתפלאי, אבל אני מזדהה איתך דוקא מהצד השני, אני תמיד הייתי האחות היפה, ואני מרגישה שבגלל זה הפסדתי את אחותי... היא הרגישה כמוך תמיד והחליטה שלא נצא לבלות יחד כי אני מאפילה עליה, והאמת היא שאני תמיד הרגשתי שדוקא בגלל אישיותה הכובשת היא זו שמאפילה עליי, זה ממש על קצה הקרחון,אבל אולי יתן לך חומר למחשבה... בהצלחה... מיכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה מצחיק שגם לך קוראים מיכל..

מיכל
    21/04/2008

האמת שלפעמים אני לא מבינה אנשים..אם הייתי רואה שתי אחיות שאחת יפה ואחת לא אז גם אם הייתי חושבת שאחת מהן יפה לא הייתי אומרת את זה כדיי לא לפגוע..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצאת מהצל ולעבור לאור

סיגל לוי
    22/04/2008

הי מיכל
    נראה לי שמה שקשה לך כיום אולי יותר מחוסר אטרקטיביות (שכבר השתנתה, למשל ניתוח האף) זה הדימוי העצמי הנמוך
    את עדין מרגישה "מכוערת"
    את עדין חושבת שמה שכתבת לא ראוי לתגובה של אף אחד
    כשהייתן קטנות וראו אתכן יחד, אז נטו להשוות (אני מסכימה איתך שזה לא מנומס)
    עכשיו את כבר בזכות עצמך
    בכל מקום חדש אף אחד אפילו לא יודע שיש לך אחות
    הגיע הזמן לחיות את החיים שלך
    להכיר במה שכן יש לך
    ככל שתרגישי שיש לך יותר, זה יקרין החוצה וימשוך אליך אנשים
    ככל שתחשבי שאת אינך ראויה להתייחסות, סביר שזה מה שיקרה
    הדבר בידיך
    אם את מסוגלת, עשי זאת בעמצך
    ואם לא, אולי כן יש מקום לטיפול כדי לשחרר את מה שאת סוחבת עמך
    מאחלת לך התחלה מחודשת
    סיגל לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו