מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה דחופה ביותר.....לימור שם בדוי29/10/2014
אני בת 28 וחיי לא פשוטים אני חסרת ביטחון נראה לי אני סובלת מפיבואלגיה כאבים בשרירים ולכן אני סובלת מכאב יום יומי ומתוסכלת לא בא לי לצאת בקושי לקניון לטייל וחזרת.. אין לי תעסוקה אין לי חבר עבודה לימודים אין לי חיי חברה בקושי חברה אחת בזמן האחרון אטומה כמה שנים טובות מוזר כל פעם שאומרים לי לצאת מהבית לעשות משהו בחיים אני לוקחת 10 צעדים אחורה ולא רוצה לשמוע ולא יודעת למה אני מסרבת אני פשוט דמות של זומבי חיה מתה בבקשה תני לי כלים להתחיל ממשהו כדי שחיי ייראו חיים יותר טובים ומאושרים המצב הנפשי שלי ירוד מידיי פעם ביטחון עצמי ברצפה אני מרוסקת וכבר לא יודעת למי לפנות כבר... אני לא מעוניינת לקחת כדורים..אשמח שתעני לי במהירות האפשרית תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרך להתמודדות
חיבורים30/10/2014היי,
תחושת חוסר הבטחון יכולה לעיתים לנבוע מחרדות מסויימות שאולי אינך מודעת לקיומן.
ניתן לטפל בתחושת חוסר הבטחון ובחרדות במגוון דרכים.
הייתי ממליצה לך לקרוא על השיטות השונות.
למשל טיפול CBT למשל. זהו טיפול קוגניטיבי התנהגותי קצר המתמקד בהווה, ב”כאן ועכשיו”. במהלך הטיפול מתמקדים בדפוסי חשיבה שליליים ובהתנהגות בעייתית שגורמים להפרעות רגשיות- מנטרלים אותם ומפתחים דפוסים חדשים וחיוביים באמצעות תרגול מטלות טיפוליות. שינוי דפוסי החשיבה וההתנהגות בסופו של דבר, תורמים להגברת הביטחון העצמי, גורמים להפחתה בצורך בשליטה וצורך לפרפקציוניזם ומחזירים את תדירות המחשבות והרגשות השליליים לרמת הנורמה.
צוות מכון חיבורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אאמץ תשיטה
לימור שם בדוי31/10/2014פעם ראשונה שאומרים לי תטיפול הזה עכשיו שסיפרת מזה בדיוק זה ממש אני עכשיוו אני מבינה מה לא בסדר איתי דפוס חשיבה לא נכון עכשיוו אני חושבת איך לצאת ממנו מקווה שאצליח תודה.חבל שלא אמרו לי קודם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)