תבוסה ויאוש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תבוסה ויאוש
    הדר
    07/11/2014

כמישהי מאוד רגישה ומתקשה להתמודד עם התחרות שבחוץ- בעיקר קנאה והשוואות שגורמות לי לדימוי עצמי נמוך- יש משהו שיכול לטייח ולגרום לי לאהוב את עצמי ולהתעלם מהסביבה בין רגע? מצד שני מפחיד אותי לטאטא מתחת לשטיח משהו שרצוי וניתן לטפל בו אחרת. הרי אהבה עצמית מתישהו אצטרך ללמד את עצמי. יש תרופות טבעיות שעוזרות? או קנביס רפואי?
    מרגישה מאוד לבד. באובססיה להשוות למישהי שנתקעה לי כשנתיים. אני לבד היא לא. אני רווקה היא לא. אני שומעת כמה היא ככה וככה מאחרים אבל לעולם לא על עצמי. וגם נמאס לי לשמוע אותה או לראות אותה .קשה לי לא להשוות גם כשאני רואה אותה כי אני מרגישה פחות. ני מעדיפה להרגיש "המסמר" ולא לראותה. קשה לי החוסר מוסר שלה משום מה ומצד שני הייתי רוצה להיות בעצמי יותר בשחרור. יש דמיון בינינו אני חושבת אבל אני רוצה את הייחודיות שלי ולדעת שאני מיוחדת בלי לחשוב עליה. כל פעם מקטין אותי לחשוב מה אולי אין לי. יותר הגזמה מצידה על גבול המגוחכת. אבל מקבלת וגונבת תשומי ואני לא. לה לא נגמרים הכוחות ולי כן. יש לי תחושה של יאוש, שרוצה לוותר שאין לי כח לזה שנגמרו כוחותיי שהפסדתי במלחמה. ושאני פחות טובה ויש על זה חותמת וזה מוריד אותי יותר וממש מדכא אותי עד שלא בא לי להיות. אבל זה רק בתוך הלב אבל כואב. הייתי רוצה להרגיש שייכת לקבל מקום של כבוד ורק שלי. להרגיש אני מיוחדת יותר ובעלת ערך עצמי וכבוד עצמי ומוסר אבל להשתחרר גם קצת יותר. שיגידו גם עליי דברים שהייתי רוצה לשמוע. או שזה שיחות שתמיד אומרים בצד. אשמח לייעוץ לצאת מהיאוש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תבוסה ויאוש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה קשה

גל
    08/07/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו