מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חרדה ניתנת לריפוי דיכאון לא?יוסי16/11/2014
במשך שנים רבות סבלתי מחרדה ודיכאון. הרעיון הטיפולי והשיקומי היה: לנסות להיחשף ולהתמודד בצורה הדרגיתית ומתונה עם אותם מצבים שגורמים לי לחרדה ולדיכאון. ראיתי איך ככל שעובר הזמן ואני נחשף בצורה מתונה לחרדה היא הולכת ונחלשת. ומצבים שפעם גרמו לי לחרדה מטורפת היום כמעט לא מזיזים לי. אפשר להגיד שלכאורה ''ריפאתי'' את החרדה שלי.
לאומת זאת הדיכאון נשאר בדיוק כמו בעבר והוא פה כדי להישאר. למרות שגם אליו ניסתי להיחשף באותה צורה טיפולית כמו החרדה. עדיין עולות בי רגשות ומחשבות דיכאוניות. ולא הרגשתי שאני מצליח ''לרפא'' אותו.
אני מנסה להקיף את עצמי בחברים, לדבר, לשתף ולצאת לבלות. אבל כל אלו הם רק טיפה בים. הדיכאון הוא כמו קללה שיכולה להישאר עם בן אדם לכל החיים. ולעולם הפסיכולוגיה הקלינית ולפסיכותרפיה אין באמת כלים יעילים להתמודד עם המחלה הכרונית הזו שנקראת דיכאון.
לכן אם עושים השוואה בין חרדה לדיכאון. לפי דעתי דיכאון יותר גרוע מחרדה מהסיבה הפשוטה שהוא פשוט לא ניתן לירפוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפחיד!!!!נטע מה את אומרת?????
שירי03/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם דכאון ניתן לריפוי
גל08/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אתה אומר?
שירי21/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)