אני שאלה בבקשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני שאלה בבקשה
    דנית
    17/11/2014

אני אשה בת 45 אני ואני פוחדת מכלבים מסוכנים כל מתי שאני רואה כלב מסוכן עוברת לצד השני אלא שהפעם לא שמתי לב ועברה בחורה לידי עם כלב פיטבול ללא מחסום אומנם היא קשור אבל היא עברה ממש לידי. נבהלתי אני אשה רגישה מאוד וסובלת מזה הרבה רגישות יתר לכן יש לי שאלה בבקשה תענה לי לפנים משורת הדין. כאמור הבחורה עברה לידי ואני היתי בשוק אחרי חמש דקות הלכתי לביתה .היא גרה באותו רחוב שעברתי בו. אמרתי לה שנורא נבהלתי מהכלב שלה זה כלב מסוכן,היא ענתה שהיא לא היתה קרובה אלי .וכמובן זה שקר.היא עברה לידי במרחק של חצי מטר. באותו רגע אמא שלה יצאה והתחילה לקלל אותי .אמרה לי שרוטה ושאלוהים יקח אותי . אני אמרתי לה שתעבור מה שעברתי והלכתי. שאלתי היא אני מרגישה שלא עניתי לה. אני מרגישה שהיא קיללה אותי באופן קשה ומה אני בסך הכל אמרתי לה,שתעבור מה שעברתי.אגב עברתי גיהנום .מה דעתך דר אני רגישה מאוד .ונפגעתי מאוד מהאמא שלה. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני שאלה בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבל אמרת שאת בת 52

שירי
    26/08/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו