מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום אקסיתמתי11/12/2014
אני בן 34 היה לי קשר עם בחורה למשך חמישה חודשים ונפרדנו לפני חצי שנה .
אני הייתי די פגיע בתחילת בקשר ושאבתי הרבה כוחות מהקשר הזה וממנה .
עד עכשיו אני לא משחרר .
יצאתי עם בחורות היו כמה סטוצים אבל אני רואה אותה בכולן .
לא יודע מה לעשות .
אני אציין שלפני הקשר הזה לא היה לי משהו שנים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
מתי12/12/2014הקשר הזה קשה לי להגיד אבל אחרי תקופה ארוכהללא יחסי מין בכלל וכשהיו זה היה ליווי .
אני יכול להגיד שאני ואני ... אבל תכלס אני לא יודע מה לחוות כי זה היה קשר ראשון כמו חברה ראשונה , רק שאני לא בן 23 , פלוס עשר .
אני לא זוכר את עצמי טוב ומחפש זכרונת בבית אצל ההורים והדבר שאני נזכר בו כל יום זה החברה . היו לי הרבה קשרים ידודותיים אבל כשהתחיל כל הסיפור עם התרמילאות כולם נעלמו ונשארתי עם זכרונות רקים קטועים של אנשים ממקומות שונים שהיינו בתקופות שונות יחד .
אני חושב שהחברה מילתה את החלל הזה והרגשתי מאוד עוצמה ,וכשהיא חתכה העוצמה הפכה ריקנות , והיום אני מבין הרבה דברים בקשר לאנשים ש מכירים אותי ,ואני לא פירשתי נכון אותם , הם חלקם אולי מרחמים עלי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)