מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קשר לא אפשרינורית25/12/2014
שלום!
בתי הכירה בחור לפני חודשיים. בחור זה בעל נתונים שאינם טובים. זהו בחור שאינו מעוניין לעבוד, קמצן, קנאי ואלים. הוא התבטא כלפיי באלימות מילולית. הצעתי לבתי להיפרד ממנו. היא היתה תמימת דעים איתי. אולם ביום בהיר איד היא צלצלה אליו ואיחלה לו חג שמח, רמז לכך שהוא יכול לחדש את הקשר.
אימו של הבחור התקשרה לבתי האחרת, על מנת שבתי לא תיצור קשר עם בנה.
למחרת הוא יצר קשר עם בתי, והביע נכונות לחדש את הקשר. בשלב זה נכנסתי לתמונה וביקשתי לשוחח עימו. הבהרתי לו שבתי תמימה והקשר ביניהם הוא בלתי אפשרי בעליל, אין כלל התאמה ביניהם. ביקשתי שיניח אותה לנפשה, כי היסודות של הקשר רעועים ואין לי ספק שאם יינשאו יגיעו בסופו של דבר לגירושין. החשש שלי שהיא תסבול ממנו נפשית ופיזית. היא לא מוכנה לוותר עליו, אך היא הבהירה שאם יהיה לה חבר אחר היא תוכל לשכוח ממנו.
יש לציין, שבתי בת 30 וגם הבחור.
אני חסרת אונים. מבקשת את עזרתך בדחיפות. איך לנהוג עם בתי? איך לגרום לה לא לרצות את הבחור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטע מבקשת את תשובתך
שירי03/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)