קשר לא אפשרי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קשר לא אפשרי
    נורית
    25/12/2014

שלום!
    בתי הכירה בחור לפני חודשיים. בחור זה בעל נתונים שאינם טובים. זהו בחור שאינו מעוניין לעבוד, קמצן, קנאי ואלים. הוא התבטא כלפיי באלימות מילולית. הצעתי לבתי להיפרד ממנו. היא היתה תמימת דעים איתי. אולם ביום בהיר איד היא צלצלה אליו ואיחלה לו חג שמח, רמז לכך שהוא יכול לחדש את הקשר.
    אימו של הבחור התקשרה לבתי האחרת, על מנת שבתי לא תיצור קשר עם בנה.
    למחרת הוא יצר קשר עם בתי, והביע נכונות לחדש את הקשר. בשלב זה נכנסתי לתמונה וביקשתי לשוחח עימו. הבהרתי לו שבתי תמימה והקשר ביניהם הוא בלתי אפשרי בעליל, אין כלל התאמה ביניהם. ביקשתי שיניח אותה לנפשה, כי היסודות של הקשר רעועים ואין לי ספק שאם יינשאו יגיעו בסופו של דבר לגירושין. החשש שלי שהיא תסבול ממנו נפשית ופיזית. היא לא מוכנה לוותר עליו, אך היא הבהירה שאם יהיה לה חבר אחר היא תוכל לשכוח ממנו.
    יש לציין, שבתי בת 30 וגם הבחור.
    אני חסרת אונים. מבקשת את עזרתך בדחיפות. איך לנהוג עם בתי? איך לגרום לה לא לרצות את הבחור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשר לא אפשרי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטע מבקשת את תשובתך

שירי
    03/07/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו