פסיכולוגית קלינית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פסיכולוגית קלינית
    מיטל
    01/01/2015

שלום,
    התחלתי ללכת לפסיכולוגית קלינית לפני מס' חודשים עקב כך שאני לא נושמת בצורה רגילה כבר שנתיים ואני כל הזמן צריכה לקחת נשימה עמוקה , זיהו אצלי התקף חרדה אבל משום מה , כדורים פסיכיאטריים לא עוזרים לי .
    לוקחת 15 מ"ג ציפרלקס במשך שנה
    אני במפגש ה8 עם פסיכולוגית קלינית , ואני ממש לא מרוצה , אין שיפור כלשהו בהרגשה , היא משעממת אותי נורא , אני יודעת שהשיפור לא מיידי אבל אני צריכה כבר להרגיש שאני הולכת הבייתה עם איזה טיפים ,וכ'ו .
    ההרגשה היא על ספת פסיכולוג רגיל ולא פסיכולוג קליני
    אודה לעזרתכם , מה ניתן לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פסיכולוגית קלינית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול קוגנטיבי התנהגותי

נופר
    09/01/2015

הי,

אני גם סובלת מהתקפי חרדה כבר הרבה זמן.. כמוך בדיוק התייאשתי יחסית מהר מהטיפולים הפסיכולוגים הרגילים כי הרגשתי שהפגישות עוברו ואני יוצאת בלי כלום.. חברה המליצה לי על מטפלת בשם גלית סבג שעושה טיפול קוגנטיבי התנהגותי. זה בעצם טיפול ממוקד לבעיות חרדה שנותן טיפים להתמודדות נכונה. מאוד מהיר ויעיל.. ממש ממליצה בחום!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נופר ניסית טיפול חדש??????

שירי
    04/07/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו