מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חרדותדניאל21/01/2015
שלום, אני בת 19.5
אני סובלת מחרדות ( זה דיי גנטי ) הייתי אומרת שאני אפילו דיי פרנואידית.. מסתכלת אחרונית שאני הולכת ברחוב המון.. מפחדת בכלל לצאת החוצה מהבית..
כרגע אין לי אפשרות לפנות לפסיכולוג מכיוון שאני בעצם סובלת מחרדה חברתית בין היתר.
המצב הביטחוני לאחרונה העלה את סף רמת החרדה שלי והפרנואידיות שלי..
אני משתמשת באוטובוסים לעיתים קרובות ועכשיו בגלל הפיגועים אני מפחדת.. מפחדת בכלל לחשוב על לעלות לאוטובוס.
אני עולה כי אין ברירה אני עירנית..מנסה להיות אבל לא יודעת לגמרי לגבי מה להיות עירנית ומה נחשב לתנועה חשודה אצל בן אדם..
יש לי תרסיס פלפל.. אבל מכיוון שאני סובלת גם מחרדה חברתית.. וגם הפרנואידיות שלי, אז מעצם העובדה שאני יוצאת החוצה ונימצאת עם קהל גדול של אנשים אני משותקת ומנותקת ולא מסוגלת להתנער מהניתוק הזה ולחזור למציאות כדי להיות עירנית..
מה לעשות?
באופן כללי מה לעשות?
מה היית ממליצה לי לעשות בשביל לנסות ולתפקד אפילו מעט.. בשביל להיות עירנית יותר בחוץ ולקטוע את הניתוק הבלתי נסבל הזה.
הראש שלי כאילו לא מתפקד מחוץ לבית כך שבעצם אני לא יכולה להיות עירנית ולשים לב למה שמסביבי ולדברים חשודים מירוב שהחרדה כל כך כל כך גבוהה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפורום לא פעיל יותר..
מאי22/01/2015מלא זמן איש מקצוע לא ענה פה..
תרשמי בפורום פסיכולוגיה אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)