חרדות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חרדות
    דניאל
    21/01/2015

שלום, אני בת 19.5
    אני סובלת מחרדות ( זה דיי גנטי ) הייתי אומרת שאני אפילו דיי פרנואידית.. מסתכלת אחרונית שאני הולכת ברחוב המון.. מפחדת בכלל לצאת החוצה מהבית..
    כרגע אין לי אפשרות לפנות לפסיכולוג מכיוון שאני בעצם סובלת מחרדה חברתית בין היתר.
    המצב הביטחוני לאחרונה העלה את סף רמת החרדה שלי והפרנואידיות שלי..
    אני משתמשת באוטובוסים לעיתים קרובות ועכשיו בגלל הפיגועים אני מפחדת.. מפחדת בכלל לחשוב על לעלות לאוטובוס.
    אני עולה כי אין ברירה אני עירנית..מנסה להיות אבל לא יודעת לגמרי לגבי מה להיות עירנית ומה נחשב לתנועה חשודה אצל בן אדם..
    יש לי תרסיס פלפל.. אבל מכיוון שאני סובלת גם מחרדה חברתית.. וגם הפרנואידיות שלי, אז מעצם העובדה שאני יוצאת החוצה ונימצאת עם קהל גדול של אנשים אני משותקת ומנותקת ולא מסוגלת להתנער מהניתוק הזה ולחזור למציאות כדי להיות עירנית..
    מה לעשות?
    באופן כללי מה לעשות?
    מה היית ממליצה לי לעשות בשביל לנסות ולתפקד אפילו מעט.. בשביל להיות עירנית יותר בחוץ ולקטוע את הניתוק הבלתי נסבל הזה.
    הראש שלי כאילו לא מתפקד מחוץ לבית כך שבעצם אני לא יכולה להיות עירנית ולשים לב למה שמסביבי ולדברים חשודים מירוב שהחרדה כל כך כל כך גבוהה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפורום לא פעיל יותר..

מאי
    22/01/2015

מלא זמן איש מקצוע לא ענה פה..
    תרשמי בפורום פסיכולוגיה אחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו