מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הכלב שלי הלך לעולמואוש02/02/2015
שלום.
לפני מס' ימים נאלצתי להרדים את הכלב שלי לאחר שלקה בהתקף מסויים ובעצם גסס למוות.
יש לציין כי לפני שנה לערך הוא לקה בנכות ובעצם טיפלתי בו בכל צורה שרק ניתן.לאחר שעזב את עולמנו הייתי בטוח כי אתפרק לגמריי ואהיה במצב של דכאון של ממש.אך משום מה,בכיתי מס' מועט של פעמים וההרגשה היא כאילו אני מקבל את זה מאוד ברוגע ושלווה.יש לציין כי כמובן שאני חש געגוע וחושב עליו.הוא היה החבר הכי טוב שלי וזו לא הגזמה.גידלתי אותו כ-5 שנים.אני בן 30 אגב.האם אני נורמלי או שאני מדחיק?האם זה הגיוני שאני מקבל את זה כך?אשמח להתייחסות.תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכלב שלי הלך לעולמו - תגובה
נטע אדלר05/02/2015שלום אוש,
הקשר עם כלבך היה משמעותי וקרוב כפי שאכן עשוי להיות קשר עם חיית מחמד אהובה
ולכן ציפית שהתגובה הרגשית שלך לאחר אובדנו של כלבך, תהיה עוצמתית ומציפה.
התגובה המתונה יחסית של עצב ובכי, קשורה אולי בהבנה הפנימית שלך, שקיבלת החלטה טובה עבור כלבך ושאינו סובל עוד - בזכותך.
בידיעה שהוא שלו כעת ישנה נחמה שכנראה מקלה על כאב הפרידה ותורמת לכך שתעבור את הימים האלו בגעגוע אך בשלווה.
תגובה למוות ולאובדן היא אינדיבידואלית ועשויה להיות מגוונת ומשתנה. ייתכן שבמשך הזמן יצופו רגשות שלא עלו קרוב למותו וייתכן ותמשיך לשאת את זכרונו בלבך בשלווה.
יותר מכל, טיפולך המסור בו בעת שהפך לנכה, מלמד על האכפתיות והקרבה שחשת כלפיו וודאי נפשו הכלבית הרגישה בזה והוקירה אותך על כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אוש05/02/2015מודה לך מקרב לב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)