מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התעללות במשפחהרועי09/02/2015
ידידה שלי שכבר חוותה הרבה חוויות לא נעימות בבית במהלך הילדות ותקופת הנוער, בחודשים האחרונים עוברת מסע התעללות מצד כל המשפחה. היא החליטה שהיא מתחילה בדיאטה, הייתה קצת מלאה וירדה למשקל בריא ( 54.8 לגובה 1.55 ) בשימוש בתפריט סביר ונעצרה שם. מאז שהתחילה, אביה אירגן את כל משפחתה בשיטתיות למחשבה שהיא חולה, אנורקסית ועל גבול מחלה נפשית. חיטוט בפרטיות ( מהודעות ושיחות בפלאפון ובמחשב עד ירידה לפרטים הקטנים של מה בדיוק אכלה ומה יש בפח הזבל שלה ), פיברוק תוצאות רפואיות ופירסומן למשפחה בשביל "להוכיח" שהיא חולה, פתיחת תיק שווא על אנורקסיה שעלול לפגוע בתכנון שלה להכנס לצבא לקצונה, ערבי כינוס של כל המשפחה והשפלה שלה בפני כולם, הוא מקבל גיבוי מכולם כולל הרופאים ( הוא משכנע את כולם בדעתו בלי להתחשב בצד שלה ). היא במצב נורא ועל סף ייאוש ואני מנסה לעזור ואני לא יודע איך. יש דרך לצאת מזה? סוציאלית? משפטית? משטרתית? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעללות במשפחה - תגובה
נטע אדלר10/02/2015שלום רועי,
מבלי להיכנס לפרטי המקרה שיש בו כמה נוגעים בדבר וכנראה גם כמה זוויות הסתכלות, כיוון שהידידה שלך סובלת מאוד, כדאי שתפנה לקבלת עזרה. זה לא נשמע לי רלוונטי כרגע לפנייה לסיוע משפטי או משטרתי, אלא למטפל, שכדאי שיהיה גם מטפל משפחתי, שישמע יותר, יבין יותר ויוכל לתת מענה מושכל. אפשר לפנות ללשכת הרווחה ולבקש להתייעץ עם עו"ס. לחלק מלשכות הרווחה מסונפות גם תחנות ציבוריות לטיפול משפחתי.
הדאגה שלך כידיד מורגשת. אם תוכל לעזור לה לפנות לייעוץ מקצועי, זאת יכולה להיות תרומה גדולה עבורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה היא שאין שום שיתוף פעולה מצדם
רועי11/02/2015אבא שלה מארגן את עלילת הדמים, אמא שלה תומכת ולא תומכת בה, ובסך הכל עושה מה שאבא שלה אומר לעשות, אף אחד לא יממן לה ייעוץ משפחתי או יחיד. איך פונים לשירותי הרווחה או עובד סוציאלי? נראה שיש להם המון נושאים שהם יכולים לטפל בהם באתר, אבל אני לא רוצה מקום ספציפי ודרך תקשורת לטיפול בסוג כזה של התעללות. אם זה מניעה מפעילויות בגלל אובססיה וחשד לאנרוקסיה, אם זה האכלה בכפייה של כמויות הזויות, או עדיין הסתה של כל המשפחה נגדה. זה ממש חשוב, כל יום שעובר זה עוד נזק נפשי וזה נראה מבחוץ. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה היא שאין שום שיתוף פעולה מצדם - תגובה
נטע אדלר12/02/2015מי מאכיל אותה בכפייה? האם היא מטופלת ביחידה לטיפול בהפרעות אכילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)