מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה לא בסדר איתי?קרן11/02/2015
הצילו. אני מרגישה שאני מתחרפנת ואני לא מסוגלת לשלוט על זה. כאילו כל החיים שלי מתפרקים לי בידיים. ואפילו דברים שעזרו לי בפעם להרגיש טוב כבר לא מרגישים לי ככ טוב היום.
יש כמה דברים...
לפעמים (זה בדכ כשאני מתעוררת, אבל לפעמים גם באמצע היום) פתאום יש לי דפיקות לב חזקות וצמרומורות, ואני נורא מפחדת. זה נניח-אני מפחדת לצאת מהחדר, אני אומרת לעצמי שאני לא אצליח לעשות את זה, אבל אז אני כן עושה את זה והולכת להתקלח. אבל גם ביציאה מהמקלחת אני נתקטת, מנסה להבין מתי לא יהיה אף אחד בחוץ, ורק אז יוצאת והולכת לחדר שלי.
או.. הרבה פעמים אני מרגישה נורא עצובה. והיה איזה שבועיים שבכיתי כל לילה עד שנרדמתי. ואני לא מבינה מה לא בסדר איתי, למה אני ככ דפוקה?
ו... יש כמה דברים שאני עושה ואני מתביישת לדבר עליהם פה. אבל זה נהיה ממש ממש רע בתקופה האחרונה, ואני יודעת שאני לא אצליחה להפסיק.
ואני לא יודעת מה לעשות. כי אני יודעת שיש לי כח,אבל אני גם מרגישה שאני מתפרקת...
בבקשה תעזרו לי! כי אני לא יכולה לבד...
ד"א-אני בת 17. ואל תגידו לי לנסות לדבר עם ההורים שלי, כי ניסיתי והם... לא בדיוק כעסו עלי, אבל זה היה דומה.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לא בסדר איתי? - תגובה
נטע אדלר11/02/2015שלום קרן,
ראשית - את לא דפוקה! את סובלת. סובלת מפחדים, סובלת מעצבות ואולי מנסה להרגיע את עצמך בדרכים שונות, שלא מספיק עוזרות לך וכנראה גורמות לך בפני עצמן למצוקה (לזה התכוונת ב"דברים שעושה ומתביישת לכתוב פה?")
לצערי, היכולת לסייע לך דרך פורום אינטרנטי היא מאוד מוגבלת, את צריכה להגיע לכתובת מקצועית שתוכל לשמוע אותך לעומק ולהגיש עזרה.
אל תישארי עם המצוקה לבד! כתבת שאת יודעת שיש לך כח, גייסי אותו כעת ופני לקבלת עזרה. פני ליועצת ביה"ס\מורה שאת מרגישה אליה קרבה\חפשי מספר טלפון של לשכה לשירותים חברתיים באזור מגורייך ובקשי לשוחח עם עו"ס נערות.
קרן, עשי זאת בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)