חוסר אנרגיה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חוסר אנרגיה
    איילה
    20/02/2015

בזמן האחרון אני מרגישה חוסר אנרגיה,לעשות דברים,אין לי חשק לכלום הייתי אישה מאוד פעילה,אני עברתי את גיל 40 עובדת אבל שאני חוזרת הביתה,שוכבת במיטה ולא בא לי לעשות כלום,זה קצת מכניס אותי גם לדיכאון מסויים יש לי בן זוג אבל אני לא נשואה בן הזוג שלי עובד הרבה בערב ואני לבד וחוץ מטלוויזיה ולשכב במיטה אין לי חשק לכלום,אני גם מרגישה חולשה מסויימת,אשמח לתשובתכם ולהצעתכם מה עושים? תודה ושבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר אנרגיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר אנרגיה - תגובה

נטע אדלר
    21/02/2015

שלום דלית,
    את מתארת שינוי לרעה בהתנהגות ובמצב הרוח וכדי להציע לך מה לעשות, צריך להבין מדוע מתרחשים השינויים הללו. את "שותלת" כמה רמזים אפשריים להבנה: איכות הקשר עם בן הזוג, תחושת הבדידות, גיל הארבעים והיחס שלך אליו.
    כדי להבין לעומק את הגורמים האלו ולסייע לך להשיב תחושה של חיוניות, כדאי להיעזר בטיפול פסיכולוגי.
    במקביל, אני מציעה שתיגשי גם לרופא המשפחה כדי לבדוק האם השינויים בהרגשה קשורים גם בשינויים גופניים (הורמונליים, למשל).
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

איילה
    21/02/2015

ושבוע טוב לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו