פנטזיות מזוכיסטיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פנטזיות מזוכיסטיות
    מורן
    22/02/2015

כשאני רואה פורנו אז אני חפש ומוצא קטעי פורנו ובהם גברים עומדים בשירותים, אישה יושבת וכנועה וכולם משתינים עליה ואז דופקים אותה. לעולם לא דמיינתי שאני הגבר, להיפך, תמיד דמיינתי שאני זו האישה בקטעים האלה. וכשאני רואה את זה, אני מדבר לעצמי בלחש בלשון נקבה (מתייחס לעצמי כאילו אני אישה), ותמיד "תדפקו אותי חזק ! תשתינו עלי ותראו לי מה אני שווה באמת ! תראו לי שאני מושתן/נת שאני זבל תחתית הרמה" והפנטזיה שלי שלא יהיו לי חברים ושכל החברים שלי לא יגידו לי שלום ברחוב ורק יחפשו לנצל אותי מינית בצורה הזאת. מה ההסבר לזה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פנטזיות מזוכיסטיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פנטזיות מזוכיסטיות - תגובה

נטע אדלר
    22/02/2015

שלום מורן,
    עולם הדמיון והפנטזיה של בני אדם הוא עשיר, מגוון ויכול להיות גם... מוזר או אלים.
    לכאורה, מי ירצה להיות במקום חלש, מושפל, נפגע? אלא שמציאות לחוד ופנטזיה לחוד. כנראה אתה חווה סיפוק או עוררות מינית מלדמיין עצמך בדמות נשית, מושפל או מנוצל. אנשים חווים עוררות מינית ביחס למגוון גירויים.
    כל עוד אינך "מתנהג" את הפנטזיה אלא "חולם" אותה וכל עוד היא אינה מפריעה לחייך הסדירים, אין בהכרח בעיה בזה. אבל, אם הפנטזיה מטרידה, משתלטת, גוזלת את זמנך ומרצך, מהווה תחליף לקשרים או אם הקשרים שלך במציאות "נצבעים" גם כן בצבעים הללו, של יחסי ניצול, כדאי מאוד להיעזר בטיפול פסיכולוגי, כדי להבין לעומק את מקומן של הפנטזיות בחייך ואת הצרכים\החסכים הרגשיים העומדים בבסיסן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו