נואש עזרה בקשה...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נואש עזרה בקשה...
    אנונימי
    27/04/2008

אשתי נכנסה להריון לא מזמן בערייך לפני 8 חודש ... בחודש החמישי גילו שלילדה יש בעיות והסכוים
    שהיא תישרוד נמוכים מאוד
    היינו חייבים לעשות פול בדיקות ובסוף בסוף חודש שישי המליצו לנו הרופאים להרוג את הילדה ואז ללדת אותה בשביל שאשתי תוכל ללדת עוד פעם ...

פניתי לאמא שלי שתיתמוך בי אבל זה לא עזר היא התפרצה בבכי ובסוף זה ניגמר בזה שאני חייב לתת חיוך מזיוף ולהגיד שהכול בסדר ובסוף בימקום לקבל תמיכה הייתי צריך ליספוג עוד יותר לבפנים
    הייתי חייב ליספוג ולהראות שאני חזק גם לאשתי ולהרגיע אותה וזה הכניס אותי לדיכעון עוד יותר
    אין לי אבא ... ליפנות וזה הרגע שהייתי צריך אותו הכי הרבה
    יכלתי ליבכות רק כשה אני לבד ובפינות הכי חשוכות שאף אחד לא יראה

החלטנו לצאת לאילת להרגע אחרי המקרה חזרנו הבית חשבנו הכול יסתדר חייכתי והייתי מפסוט
    חברים שלי התחלו להתנהג אלי אחרת וכול החברים שאלו אותי נו מה אם הילדה וסיפרתי את הסיפור כול פעם
    מחדש כבר עברו חודשים בערייך אחרי המקרה ועדיין שאולים אותי מה אם הילדה ומזכירים לי את זה

אני לא יכול ללכת לפסיכולוג אני לא אוהב שאנשים רואים אותי במצב קשה אז החלטתי ליפנות אליך
    שזה יותר דיסקרתי

אין לי חשק לעבוד אני נהייתי בן אדם מאוד אצבני התחלתי לישתות די הרבה ואני לא מצליח לישכוח את זה

אני ישמח לקבל עזרה ממך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נואש עזרה בקשה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון כושל...

רונן דוד
    27/04/2008

אתה לא מספר איך אשתך קיבלה את כל הסיפור,
    תתמכו ותעזרו אחד לשניה,
    ואני בכל זאת ממליץ לכם לפנות אוליי לטיפול זוגי, לדבר ולפתוח את הדברים,
    על מנת להתמודד יותר בקלות עם הנושא....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מסכימה

רחל
    29/04/2008

קראתי את ההודעה שלך ורציתי להגיד לך שהתשובה שלך לא הוגנת. הבחור מספר שהוא לא יכול לשתף את אשתו כי הוא דואג לה והדבר מכניס אותו למצוקה. אתה לא יכול לשלוח אותו לדבר איתה במצב כזה.
    הוא זקוק עכשיו לתמיכה בשביל עצמו. משהו שיקשיב לו מבלי שהוא יצטרך לדאוג איך הצד השני יקבל את זה. זה ברור מהדברים שהוא כתב שהוא עבר טראומה ונמצא במשבר.
    תשמע, הדבר הכי קשה בסיטואציות האלה זה לעבור את הכל לבד. אם לא תדאג לעצמך לא תוכל לדאוג לאלה שסביבך. תנסה למצוא משהו שאתה יכול לדבר איתו, אפילו תמיכה דרך הטלפון (זה אחרת מאשר במייל - שם אתה יכול ממש לשוחח). חבל שאתה אומר שאתה לא יכול ללכת לטיפול. אני חושבת שזה יכול מאוד לעזור לך עכשיו.
    אחרי שתדבר עם מישהו, ולא רק שיחה אחת, אלא ממש תשתף במה שקורה איתך לאורך זמן, אתה תרגיש שאתה מסוגל יותר לדבר על הדברים גם עם אשתך ואז תוכלו לנסות להתמודד עם הדברים יחד. לשניכם מאוד קשה כרגע, אני בטוחה. אבל לא רק היא צריכה תמיכה, מה שקרה קרה לשניכם וחשוב שתדע שמגיע לך לקבל עזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זו דעתי...

רונן דוד
    04/05/2008

אפשר גם וגם, לא צריך לפסול גם את הדרך שלך וגם את שלי,
    אני בטוח שגם היא עברה משבר ושניהם כזוג מתמודדים עם הדברים, כך שיש מקום לשתי הגישות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו