מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קושי ביצירת קשרים משמעותייםיוסף28/02/2015
נטע שלום. אני כבן 44 נשוי כשמונה עשרה שנים ואב לילדה מתבגרת. לאחרונה נקלעתי למשבר זוגי עמוק אשתי רוצה להתגרש. נסינו בשנה האחרונה לבנות את הקשר ובאמת אני חושב שאתחלנו בתהליך בצורה טובה כנראה שרק אני חשבתי כך בחודשיים האחרונים חלה הידרדרות ודחייה מצד אשתי כלפיי היא טוענת שאין לה שום ביטחון בקשר שאני שקרן ותחמן .באמת שעשיתי ככל יכולתי וחשבתי שעלינו לפסים טובים אני לא מבין מה פספסתי האם אני סובל מהפרעת אישיות. ראוי לציין שבעבודה אני מרגיש לא שייך ובמערכת יחסים גרועים עם הבוס אין לי חברים וכמעט כל עולמי זה בית עבודה . כמו כן אני סובל מדימוי עצמי נמוך בעבר סבלתי מהתקפיי חרדה חברתיים שבעקבותיהם גם ניתקתי קשרים ולא הצלחתי ליצור חדשים . ההתקפים פסקו לפניי יותר מעשור בעזרת מורה לחיים שעמו אני ניפגש מאז ועד היום בקביעות אחת לשבועיים. אציין שהוא אדם מיוחד ומקסים שעוזר לי רבות. גם אשתי נפגשת עמו. אני חושב שאולי אני סובל מהפרעת אישיות גבולית אני לא מצליח לבנות קשרים עמוקים שמשולבים ברגש ואמפתיה וזה מתבטא בכמה מישורים כפי שציינתי .מה לעשות האם אני צודק באבחנה כיצד אוכל להשתנות ולהבין את עצמי טוב יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי ביצירת קשרים משמעותיים - תגובה
נטע אדלר01/03/2015שלום יוסף,
כתבת בכנות נוגעת ללב על כאבך. אתה מרגיש שמשהו "לא הולך" ומנסה לחפש תשובות. אינני יודעת מה מקצועו של המורה לחיים שמלווה אותך. אם הוא איננו בעל-מקצוע בתחום בריאות-הנפש, כדאי בהחלט לפנות גם למטפל מקצועי ומיומן, הווה אומר: פסיכולוג קליני, עו"ס קליני או פסיכיאטר בעל הכשרה בפסיכותרפיה. אל נא תאבחן את עצמך. התשובות לשאלת האבחנה ולשאלות כיצד להשתנות ולהבין עצמך טוב יותר, טמונות בהערכה ובטיפול פסיכולוגי מקצועיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)