קצת מסובך אפילו קצת מטורף.........

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קצת מסובך אפילו קצת מטורף.........
    אורי
    27/04/2008

שלום
    אני גרוש כבן 42,לפני שנתיים הכרתי אישה(גרושה) והתאהבתי בה,היה נפלא,ממש נפלא,כל מה שכל חיי חשבתי שאני רוצה באישה ראיתי בה.חצי שנה הייתי בעננים,ואז התחלתי להבין שהיא גם מטורפת לא קטנה,משתכרת לעיתים די קרובות וכשזה קורה זה פשוט גהנום,מקללת הופכת קצת אלימה,מתנהגת בצורנ מגעילה,בנוסף כאם היא ממש לא אם,יש לה ילד בן 12 שהדרך היחידה שלה להתייחס אליו היא או לקנות לו אוכל מוכן ולשים לו על השולחן(הם לעולם לא יושבים לאכול יחד-נורא)או לקנות לו מתנות יקרות(יש לה אמצעים).פעם שאלתי יועץ זוגי לגבי איך אפשר לדעת אם יש עתיד או לא,הוא אמר לי שזה מורכב אבל בעיקרון הוא אמר לי תחשוב אם אתה רוצה שהיא תיהיה אמא של הילדים שלך,אז אמרתי ואם אנחנו לא חושבים על ילדים יחד,הוא אמר זה לא העניין,תחשוב שכן,כי לנושא הזה יש השפעה מכרעת,לא חקרתי יותר מזה.
    הרגשות אליה התדרדרו,מה שאומר שהפסקתי לאהוב אותה,יחד עם זה בחלק מהזמן טוב לי איתה,אבל לא אוהב אותה,אמרתי לה את זה,מאז היחסים ידעו עליות וירידות,בעיקר ירידות,ביוזמתי נפרדנו פעמיים,אך היא הצליחה לשכנע אותי שניתן לשקם,ניסיתי,לא ממש השתקם,מה שאומר-לא אוהב אותה,מרגיש כמו חבר קרוב לא יותר.היצעתי לה שנשאר בקשר חברי,היא בהתחלה לא הסכימה,אבל כשראתה שאני עומד על זה,דהיינו אם לא זה אז כלום,הסכימה.
    מהר מאוד גם רצתה שיהיה סקס,אמרתי לה שזה יהרוס,אמרה לא,אם כבר לעשות סקס היא מעדיפה איתי,הסכמתי,כמובן שמיד היגיע הפיצוץ,כי סקס משמעותו-תגיד לי שאתה אוהב אותי....וכו',ואני לא.
    שוב חזרנו אחורה ושוב קדימה,שוב נפרדנו שוב חזרנו להיות רק חברים שוב היא רוצה גם סקס שוב תגיד לי שאתה אוהב אותי וכו' וכו'.....
    היא חברה,באמת,אפילו חשובה לי כאדם,מכיר אותה ואת צרותיה מקרוב.אבל לא אוהב אותה כמו אישה,מצד שני עושה סקס איתה שזה לא בלב שלם מבחינתי למרות שהסקס מדהים איתה.
    היא מצידה רואה שבעוד זמן אני יבין שהיא האחת והיחידה עבורי,אני לא רואה את זה כך.
    מה לעשות עם זה?אני מדבר איתה על זה,מסביר לה שאני לא רואה כמוה את הדברים,היא אומרת שמבינה ויש לה זמן,מצד שני דורשת ממני התבטאויות אהבה שאין לי כלפיה.מצד אחד מבינה שאנחנו רק "חברים"(נכון גם עושים סקס) ומצד שני יש לה דרישות של גילויי אהבה-אין לי.
    לפעמים מרגיש שהיא משחקת בי,אולי היא חושבת שבסוף אני ישתכנע,היא אפילו אומרת את זה:"בסוף אתה תבין שאאין יותר טוב ממני בשבילך".
    אני יודע שזה נשמע מטורף ואני בעצמי לא מבין איך היגעתי לזה,אני אדם רציני,מיושב,מסודר,זה פשוט מצחיק,מדהים ומתסכל אותי כאחד.
    צריך כיוון,צריך עצה,כנראה שאיבדתי את עצמי בדרך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסינו לאן...

רונן דוד
    27/04/2008

הגיע הזמן כנראה שתשב עם עצמך ברצינות ותראה מה אתה רוצה ממנה ומעצמך,
    אם אתה לא אוהב אותה ולא מעוניין בה,
    אז עדיף לשניכם שתפרדו ולא תענו אחד את השניה.

בקשר וזוגיות צריך להתפשר ולהקריב ואם אתם לא מוכנים לעשות זאת,
    אז הקשר מועד לפורענות. אם אתה לא רואה איתה עין בעין את הקשר ביניכם,
    אז הגיע שתשימו לזה סטופ.

אם אתם מוכנים להתפשר ולהקריב אז תהיו ביחד,
    תעשה חושבים ותראה מה אתם רוצים מעצמכם וכך תפעל...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו