מקווה שזה הפורום הנכון.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מקווה שזה הפורום הנכון.
    יניב
    21/03/2015

אז כך אני בן 25 בעוד חודשיים וחצי משוחרר שלש שנים וקצת מהצבא.
    ואני מרגיש שהחיים מתבזבזים לי פשוט.
    אני יסביר:
    אני עובד ועבדתי בעבודות שונות אני מחפש את עצמי. אני בטוח שלכל אדם יש ייעוד בחיים ואני מרגיש שאני לא יכול למצות אותו כי אני לא מוצא את עצמי. מאז השחרור אני מרגיש ריקנות חוסר מרץ אדישות כלפי החיים. אני יודע דבר אחד שאני רוצה להשפיע על אנשים במדינה לעזור להם להרגיש שהעבודה מספקת אותי שוואלה עשיתי משהו בחיים ,שאני לא יתעורר בגיל 70 ויגיד יניב מה עשית עם עצמך ?
    מה עושים למי פונים? הקרן להכוונת חיילים משוחררים בכלל לא עזרה לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקווה שזה הפורום הנכון.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקווה שזה הפורום הנכון. - תגובה

נטע אדלר
    24/03/2015

שלום יניב,
    התקופה של אחרי הצבא היא בעצם השער לחיים העצמאיים. אם עד אליה המסגרת ברורה: בי"ס ואז צבא, כאשר אפשרויות הבחירה הן מוגבלות בתוך תכתיבי המסגרת, אחרי הצבא חופש הבחירה גדל, מה שיכול לעורר מצד אחד התלהבות ומצד שני חרדה או בלבול. העצמאות והבגרות מפגישות עם שאלות סביב זהות, שייכות, משמעות ועוד.
    הכתובת המקצועית להתייעצות ממוקדת סביב תעסוקה, היא פסיכולוג תעסוקתי. אבל, לפעמים ההתלבטות לגבי תעסוקה, יכולה להיות "כרטיס כניסה" לטיפול פסיכולוגי רחב יותר, זאת במידה ומעסיקים אותך עוד נושאים ובמידה ותרצה לעבור תהליך עומק של הכרות וגילוי את עצמך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו