מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מקווה שזה הפורום הנכון.יניב21/03/2015
אז כך אני בן 25 בעוד חודשיים וחצי משוחרר שלש שנים וקצת מהצבא.
ואני מרגיש שהחיים מתבזבזים לי פשוט.
אני יסביר:
אני עובד ועבדתי בעבודות שונות אני מחפש את עצמי. אני בטוח שלכל אדם יש ייעוד בחיים ואני מרגיש שאני לא יכול למצות אותו כי אני לא מוצא את עצמי. מאז השחרור אני מרגיש ריקנות חוסר מרץ אדישות כלפי החיים. אני יודע דבר אחד שאני רוצה להשפיע על אנשים במדינה לעזור להם להרגיש שהעבודה מספקת אותי שוואלה עשיתי משהו בחיים ,שאני לא יתעורר בגיל 70 ויגיד יניב מה עשית עם עצמך ?
מה עושים למי פונים? הקרן להכוונת חיילים משוחררים בכלל לא עזרה לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקווה שזה הפורום הנכון. - תגובה
נטע אדלר24/03/2015שלום יניב,
התקופה של אחרי הצבא היא בעצם השער לחיים העצמאיים. אם עד אליה המסגרת ברורה: בי"ס ואז צבא, כאשר אפשרויות הבחירה הן מוגבלות בתוך תכתיבי המסגרת, אחרי הצבא חופש הבחירה גדל, מה שיכול לעורר מצד אחד התלהבות ומצד שני חרדה או בלבול. העצמאות והבגרות מפגישות עם שאלות סביב זהות, שייכות, משמעות ועוד.
הכתובת המקצועית להתייעצות ממוקדת סביב תעסוקה, היא פסיכולוג תעסוקתי. אבל, לפעמים ההתלבטות לגבי תעסוקה, יכולה להיות "כרטיס כניסה" לטיפול פסיכולוגי רחב יותר, זאת במידה ומעסיקים אותך עוד נושאים ובמידה ותרצה לעבור תהליך עומק של הכרות וגילוי את עצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)