לא מצליחה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה
    אישה
    22/03/2015

שלום. למה לעזאזל סליחה לכם הוא לא מדבר איתי לא שואל לא גר בבית חי ביחידהותמיד עונה "אני חי את החיים הפשוטים" ניסיתי הכל לטפל בעצמי לשאול לדבר לכעוס לבקש להתחנן אבל הוא משאיר אותמ לבד כבודה כואבת לא חיה .לא שמחה אין צחוקים ומבע צבירה חיוביים. הוא לא רוצה עד כדי השפעה שגם אני מאבדת ענין ורצון לא ביחסי אישות כבר יותר מחצי שנה ושכחתי להזכיר הוא יותר משנה שם לי מכדחרח הקלטה בחדר וכשתפסתי אותו פעם חמישית לפיות חתם והודה והיום כמעט לא מאמינה לו הוא לא נכנס הביתה ויש לי דעה עצמית שהוא מחפש אותי ולכן לא בא הביתה אנחנו דו רי מסורת פלוס והוא מוחק אותי יום יום כמושאבא שלו עשה ועושה עדין בגילם המופלג. ואני הכי חשוב לא רגועה לא יכולה להתנתק מהשפעה החדה שבאה עלי. מה לעזאזל לעשות ומה עושים להתגרש???? אני כבר בטיפול אישי להתמודד לבד כל הזמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה - תגובה

נטע אדלר
    24/03/2015

שלום לך,
    כיוון שלא השתמשת בסימני פיסוק ולא עשית הגהה להודעה, תחושת הכאוס והמוצפות עברה דרך צורת ההודעה, עוד לפני תוכנה הקשה.
    טוב לקרוא שאת בטיפול אישי, אני מקווה שתצליחי להרגיש בעזרתו פחות בודדה.
    הטיפול שלך, הוא-הוא המקום לעשות בו תהליך משמעותי של שיתוף בבעיות הקשות ועיבוד של תחושותייך ומחשבותייך סביב הזוגיות. זה תהליך שעשוי לארוך זמן, כי לוקח זמן לתת אמון במטפלת ולעשות סדר פנימי מה שמאפשר לעשות סדר חיצוני ולקבל החלטות לגבי המשך התנהלותך, הן במישור הזוגי והן במישור האישי.
    אני מקווה שיש לך חברה (או יותר) טובה, או קרובי משפחה להיתמך על ידם בתקופה הקשה הזו, כדי שלא תרגישי בודדה כ"כ. אפשר לחשוב (יחד עם המטפלת שלך) גם על השתלבות בקבוצת תמיכה של נשים שנמצאות בזוגיות קשה או אלימה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו