מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דיכדוך וחוסר חשק לעשייהמור25/03/2015
ביומיים האחרונים אני סובלת מדכדוך עייפות עצבות נוראית,אין לי חשק לצאת עם חברים,במשך היומיים האלה השד התנפח לי יכול להיות מבעיה הורמונלית ,יש לי תור לכירורג ואני בלחץ.אני רוצה לצאת מהתחושה הנוראית הזאת אשמח לתשובה תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכדוך וחוסר חשק לעשייה - תגובה
נטע אדלר29/03/2015שלום אנה,
אם את אותה אנה מההודעות הקודמות ואם אני אוספת גם את מה שכתבת בעבר, תחושות הדכדוך והעצבות אינן זרות וחדשות לך וכנראה שיש נושאים נוספים שמעסיקים אותך (קשרים בינאישיים, בטחון עצמי). תחושתי היא, אנה, שמגיע לך מענה מעמיק ורחב היקף, יותר מאשר תשובות מפעם לפעם בפורום, שלא יכולות להיות תחליף לדבר האמיתי: טיפול.
מה לגבי טיפול?
בנוגע לבדיקה הצפויה, אני מקווה שהתור קרוב ושאכן לא תתגלה בעיה. בינתיים, נסי לחשוב מה עוזר לך להירגע? אולי אמבטיות ריחניות, אולי הליכות באוויר הפתוח, אולי האזנה למוסיקה מרגיעה. מה שעובד בשבילך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנה
שירי01/07/2015אנא גשי לטיפול אמיתי עשי טובה לעצמך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנה יודעים שזו את
שירי03/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)