חרדה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חרדה
    חרדה
    26/03/2015

שלום,
    אני מחפשת עבודה (כסטודנטית), אך יש לי חרדה חברתית וכל עבודה אפשרית מלחיצה אותי שכן יש בה תקשורת עם אנשים, בין אם טלפונית ובין אם פנים מול פנים.
    איני יודעת מה לעשות, וזה מייאש אותי.

או מה עושים במקרה הזה?
    בנוסף איני מצליחה למצוא עבודות שהן יותר "מאחורי הקלעים".

אני מטפלת בנושא גם באמצעות טיפול וגם באמצעות כדורים, אך כרגע לא רואה שינוי.
    מה אוכל לעשות?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה - תגובה

נטע אדלר
    30/03/2015

שלום לך,
    כפי שאני רואה זאת, אפשרות אחת - היא להמשיך ולחפש עבודה של "מאחורי הקלעים", כפי שכינית אותה, כשהמטרה תהיה להרוויח כסף ואפשרות שנייה, היא לבחור במודע בעבודה שמזמנת גם אי אילו אינטראקציות עם אנשים ואז המטרה תהיה לא רק להרוויח כסף, אלא להרוויח גם אפשרות חיה (גם אם מאתגרת ומלחיצה) להיחשף ולהתנסות בתקשורת עם אנשים, לאחר הכנה ועם הדרכה וליווי של המטפל\ת.
    כתבת שאת סטודנטית. האם היו לך לבטים טרום הכניסה ללימודים, בגלל החרדה החברתית? ואיך את מצליחה להסתדר כעת? לפעמים הדברים נראים מאיימים הרבה יותר ממה שהם באמת.
    כיוון שאת בטיפול, כדאי להעלות את הנושא ולשקול את האפשרויות השונות, ביחד עם המטפל\ת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו