לא מוצאת את מקומי בעולם

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא מוצאת את מקומי בעולם
    הגר
    28/03/2015

אני מורה מיזה חמש שנים. מורה בתיכון. בגלל שאני ככ שונה , תאטרלית ופורצת דרך(שיעורים עם הצגות מצגות חידונים)קשה למערכת לתת בי אמון. אם המבחנים טובים - זה כי אני מקלה איתם ואם המבחנים נכשלים- השיטה שלי לא עובדת. אחרי חמש שנים ממש הבנתי שזו הבעיה( יתכן שגם אני כנה מידי ולא יודעת לשחק את הפוליטיקה בבית הספר) יוצא שהילדים מעריצים אבל המערכת ההפך. עכשיו פיטרו אותי ואני מרגישה שעלי לחשב מסלול מחדש. אני רוצה להמשיך בתחום ההוראה אבל מרגישה שמקומות שבלוניים אני אשוב ואכשל. מה לעשות?טיפול של יעוץ? מה אעשה?מרגישה אבודה. בכלל בכל החיים יש תלישות שלא מפריעה לי אבל מסתבר שש ענן הציפרלקס ממסך הכל ו שום דבר לא מפריע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מוצאת את מקומי בעולם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בית ספר זה קן.של.צרעות

רן
    30/03/2015

כל עוד אין לך קביעות יעשו הכל בשביל לשים לך רגל ולהעיף אותך. זו מלחמה קשה. את צריכה ללמוד את הפוליטיקה הארגונית ומהר. את צריכה להיות מאוד חזקה ושתהיה לך תמיכה. .בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. נראה שאת מבינה עיניין

הגר
    31/03/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תוותרי!

ליאור
    31/03/2015

תהיי עיקשת להשיג את המטרה כמו במירוץ למיליון. תשדרי בחוץ תמיד בטחון. לעולם אל תבכי לידם. תטעיני את עצמך באנרגיה חיובית. ותגידי לעצמך בבוקר ובלילה.שאת תהיי מורה נפלאה לפי.דרכך ואף אחד לא יעצור אותך. לפעמים צריך להתפשר ללקק לאנשים לא אהובים במיוחד. תעשי ותצליחי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!!!!

הגר
    01/04/2015

תודה רבה שירן, אזכור זאת!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגר יקרה כמה טיפים נוספים

רן
    01/04/2015

תכנסי לפורומים למורים וגם פורומים למחפשי עבודה תקבלי מהם תמיכה. תשמרי עבודות של תלמידים כדי להשוויץ. בהם.בפני הממונים. תקליטי שיחות שמשבחים אותך. תהיי מוכנה לשיעורים. אל תעדרי ואל תאחרי. תמיד.תהיי קשובה להלכי הרוח בחדר המורים. תקפידי על הופעה.נאה ומטופחת. תגווני בגדים. תנסי להשתתף בקבוצת תמיכה באחת המכללות למורים חדשים. או שתקחי לך מאמן מהתחום שיעזור לך באופן אישי. תנסי להיות רגועה ושלווה והעיקר תאמיני בעצמך והמטרה. מאחלת לך הצלחה רבה והלוואי ותשובי לפורום ותספרי על ההצלחה שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וטיפ נוסף

רן
    01/04/2015

תמיד תדברי עם חיוך?? ותמנעי מעימותים עם הסובבים אותך אפילו אם את צודקת.תלמדי להיות אסרטיבית.אפילו תקני סדנה בנושא. אם יש לך ערך מוסף תביאי אותו לידי ביטוי. למשל אם טובה באפייה אז תכיני משהו לחדר מורים. אם יש הבנה במחשבים תעזרי למורות שמבקשות או תהיי זמינה לתיקון תקלות. כל ידע הוא כוח. ואם יש לך רגעי משבר. תתרחקי משם וכתבי על.דף.את כל הרגשות שלך ותעשי משהו טוב לעצמך. בזירה את תמיד אריה. תלכי עם ראש מורם ותראי מטרה אחת לקבל קביעות. חג שמח יקירתי!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העיניין מורכב יותר

הגר
    01/04/2015

אבל דבריך דברי זהב, תודה אהובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגר יקרה

רן
    01/04/2015

למה הכוונה מורכב יותר?רק שתדעי אין עבודה מושלמת. אף אחד לא יכול להבטיח כלום. כל מה כתבתי לך הוא כמעט נכון לכל עבודה. אבל ככל שאת אוהבת יותר את העבודה שלך ובאה אליה בשמחה כך יותר קל להתמודד עם האתגרים שלה. רק אל תוותרי כי ההתמודדות עם החמצה היא כואבת מאוד ושום פסיכולוג או תרופה לא יכולים לרפא אותה. חשוב שתאהבי ותוקירי את עצמך. תני למחשבות החיוביות פתח ותסלקי את השליליות. תזכרי אם יש לך מטרה שאת נחושה להשיג אף אחד לא יוכל לעצור אותך אלא אם כן את עוצרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מוצאת את מקומי בעולם - תגובה

נטע אדלר
    31/03/2015

שלום הגר,
    "לחשב מסלול מחדש", באמת לא פשוט. נשמע שאת אוהבת את ההוראה ומסופקת ממנה, שהיצירתיות שלך באה בה לידי ביטוי, אבל שיש קושי להשתלב במערכת. את חשה תחושה של אי-התאמה למסגרת ותחושת אי-ההתאמה מהדהדת אצלך עם תחושת תלישות שאת חשה בחייך בכלל. טיפול פסיכולוגי יכול לעזור לך בדיוק במקום הזה. להתחבר אל עצמך, אל רגשותייך וצרכייך ולעזור לעשות שינויים או לקבל החלטות, מתוך מקום מתבונן ומעמיק. אם תמצאי באזור מגורייך מטפל שהוא פסיכולוג בעל מומחיות כפולה (ישנם כאלה): גם קליני וגם תעסוקתי, מה טוב.
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו