מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רווקות בגיל מאוחרצליל01/04/2015
שלום לך.אני בת 39 עוד מעט בת 40 לא נשואה אין לי ילדים אני נמצאת בטיפול פסיכיאטרי ופסיכולוגי כבר הרבה שנים עקב אהבה נכזבת.חיי היו רגילים שירתתי בצבא,היו לי בני זוג חוץ מהאהבה נכזבת שבעקבותיו נכנסתי לטיפול,אני מקבלת תרופות פסיכיאטריות,ובעקבות זה חיי השתנו.אני מיואשת שלא מצאתי בן זוג אילו לא הייתי הולכת לטיפול בטוח הייתי מקימה משפחה וילדים,אבל מי ירצה אותי אם אני מטופלת במסגרת הזאת? אני מיואשת מקנאה שכולם נשואים בגיל שלי וחיים חיים רגילים ואני לא.מה אני עושה אם התחושות האלה? ואולי כדאי לי לעזוב את המסגרת הזאת? מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צליל יקרה
רן03/04/2015אני שולחת לך חיבוק גדול((((((())))). את כתבת שהטיפול גרם לך לשינוי. האם זה שינוי לטובה? את צריכה לעשות אך ורק מה שטוב לך. טיפול לא צריך להמשך כל החיים ואולי את יכולה בשלב זה להסתפק באחת מהחלופות עד שלא תזדקקי כלל. גבר שיאהב ותהיי יקרה לו יצטרך לקבל אותך איך שאת. ואל תקנאי בכל הזוגות הנשואים לפעמים גם שם יש אומללות וקושי רב. עם זאת אני מכירה בנות ארבעים פלוס שהתחתנו בגיל הזה ואף.הקימו משפחה. כולנו רוצים חיים אידאליים לפי הספר אבל הזמן חזק מאיתנו. האם את עובדת? אם כן האם שם יודעים על הטיפול? האם בטיפול.הפסיכולוגי את.מדברת על.הקושי הזה. האם מקבלת כלים להתמודדות? אני מאחלת לך חג שמח ותהיי מאושרת??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאני קוראת אותך שוב בין השורות.
רן05/04/2015אני מבינה למה את חושבת שהטיפול הוא הבעיה. את הלכת לטפל באהבה נכזבת משהו שהיה צריך להיות נקודתי ולא לארוך שנים ולהשאיר אותך עוד אומללה. חבל להמשיך ולבזבז זמן יקר לכי תתמקדי במשהו שיביא תוצאות מעשיות. שהקדוש ברוך.הוא יברך אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה שירן
צליל10/04/2015על התמיכה חיממת לי את הלב,גם אני שולחת לך חיבוק גדול,וחג מימונה ועצמאות שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבת שלום צליל
רן10/04/2015ותפעלי למען האושר שלך. תעשי דברים למען עצמך ותאהבי את עצמך. כל טוב ובהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצליל יקרה
ליאור27/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרווקות בגיל מאוחר - תגובה
נטע אדלר05/04/2015שלום צליל,
אני שומעת את הכאב שלך דרך ההודעה וגם את החיפוש אחר פתרון לבעיה.
ממה שכתבת נשמע שאת רואה בטיפול עצמו את הבעיה וחושבת לעזוב אותו, כיוון שמרגישה שהוא זה שמפריע. אבל, האם באמת הטיפול הוא זה שייצר את הבעיות או שהוא נועד לטפל בהן?
אני לא מציעה לעזוב את הטיפול לפני בירור לעומק עם המטפל\ת, לגבי התחושות הקשות שאת חשה, גם בקשר לטיפול עצמו וגם בקשר למסלול חייך. הטיפול אומנם לא יכול להבטיח מציאת בן זוג, אבל הוא אמור לשמש מרחב משמעותי לתמיכה ולהבנת הקשיים והבעיות בדרך להקמת משפחה. אם לאחר שנים רבות בטיפול, את חשה שאינו כזה עוד, העלי זאת מול המטפל\ת וחשבו ביחד על אפשרות של שינוי של הטיפול או בקשי מהמטפל\ת להתייחס בטיפול יותר להיבטים מעשיים בחייך.
עצם זה שאת בטיפול ואפילו העובדה שנעזרת בתרופות, לא הופכים אותך ליוצאת דופן. מספר האנשים שנעזרו\נעזרים בטיפול, גדל וגדל ומזמן לא מהווה שוליים באוכלוסייה. מה שכדאי לעבוד עליו, הוא על התפיסה שלך את עצמך ולאו דווקא להפסיק את הטיפול עצמו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה נטע
צליל10/04/2015עלהתמיכה,וחג מימונה ועצמאות שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)