סיבה לחיות?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• סיבה לחיות?
    ליאת
    08/04/2015

היי אני בת 37 ...בחיים שלי לא חשבתי שאני יחשוב למה אני חיה??אני רוב הזמן מדוכאת יש המון בעיות ואני מרגישה איך הכל סוגר עלי...מי שרואה או מכיר אותי לא יחשוב אני בדכאון מתדלת להיתעלות על עצמי למען הילדים לא חושבת שבריא לילדים לראות אמא זרוקה במיטה או בוכה כל הזמן..בא לי לצרוח לבכות שאני רוצה למות אם החיים כאלה קשים למה בכלל אני עדיין חיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיבה לחיות?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליאת יקירה

ליאור
    09/04/2015

האם יש לך בן זןג? אם כן האם שיתפת אותו.בקושי שלך? האם יש לך קרובי משפחה ו/חברים? את צריכה לעשות דברים שיעשו לך טוב . כמו כן את חייבת לטפל בדכאון אם באמצעות תרופות או טיפול פסילוגי כלשהו או אימון למשבר. אל תזניחי את עצמך. תטפלי במהרה. חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיבה לחיות? - תגובה

נטע אדלר
    13/04/2015

שלום ליאת,
    אני שומעת את הכאב שלך דרך המילים ואת ההתמודדות עם שאלות קיומיות. ודאי יש סיבות לתחושות הקשות האלו. את מצליחה להתרומם עבור הילדים, משמע, ילדייך יקרים לך והם סיבה משמעותית לחיות ולטפל בעצמך.
    בתקופה הקשה הזו, בה את חשה דיכאון, את זקוקה וזכאית לתמיכה ולטיפול. אל תישארי לבד עם התחושות. פני לטיפול, בו תוכלי להשמיע את זעקת הכאב שלך מבלי להתאמץ להסוות אותה ותוכלי לקבל סיוע מקצועי.
    מקווה שתדעי ימים טובים יותר בקרוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו