מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סיבה לחיות?ליאת08/04/2015
היי אני בת 37 ...בחיים שלי לא חשבתי שאני יחשוב למה אני חיה??אני רוב הזמן מדוכאת יש המון בעיות ואני מרגישה איך הכל סוגר עלי...מי שרואה או מכיר אותי לא יחשוב אני בדכאון מתדלת להיתעלות על עצמי למען הילדים לא חושבת שבריא לילדים לראות אמא זרוקה במיטה או בוכה כל הזמן..בא לי לצרוח לבכות שאני רוצה למות אם החיים כאלה קשים למה בכלל אני עדיין חיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת יקירה
ליאור09/04/2015האם יש לך בן זןג? אם כן האם שיתפת אותו.בקושי שלך? האם יש לך קרובי משפחה ו/חברים? את צריכה לעשות דברים שיעשו לך טוב . כמו כן את חייבת לטפל בדכאון אם באמצעות תרופות או טיפול פסילוגי כלשהו או אימון למשבר. אל תזניחי את עצמך. תטפלי במהרה. חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיבה לחיות? - תגובה
נטע אדלר13/04/2015שלום ליאת,
אני שומעת את הכאב שלך דרך המילים ואת ההתמודדות עם שאלות קיומיות. ודאי יש סיבות לתחושות הקשות האלו. את מצליחה להתרומם עבור הילדים, משמע, ילדייך יקרים לך והם סיבה משמעותית לחיות ולטפל בעצמך.
בתקופה הקשה הזו, בה את חשה דיכאון, את זקוקה וזכאית לתמיכה ולטיפול. אל תישארי לבד עם התחושות. פני לטיפול, בו תוכלי להשמיע את זעקת הכאב שלך מבלי להתאמץ להסוות אותה ותוכלי לקבל סיוע מקצועי.
מקווה שתדעי ימים טובים יותר בקרוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)