טיפול גוזל

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• טיפול גוזל
    דינו
    11/04/2015

הפסיכולוגית שיכנעה אותי להשאר 4 וחצי שנים בטיפול 4 פעמים בשבוע כי אמרה שאחרת זה לא יהיה טוב ושזו דעתה המקצועית. עכשיו אני במצב קשה. מרגיש שתלוי בה מאוד ואין לי עזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול גוזל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול גוזל - תגובה

נטע אדלר
    16/04/2015

שלום דינו,
    אין מנוס מלפתוח את הנושא מול המטפלת. אתה יכול לבקש לעשות "תחנת עצירה", לברר לעומק עם עצמך ועם המטפלת את התועלת אל מול הקושי בטיפול ואח"כ לקבל החלטה האם להמשיך באותו המסלול או לשנות אותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תברח ממנה ותתבע אותה

ליאור
    18/04/2015

זה לא נורמלי להפגש 4 פעמים בשבוע. טוב זה עשה רק לכיס שלה והיא ניצלה את המצוקה שלך. תבדוק אם באמת יש לה רישיון כפסיכולוגית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תברח ממנה ותתבע אותה - תגובה

נטע אדלר
    18/04/2015

בהחלט ישנם טיפולים פסיכולוגים שנערכים ארבע פעמים בשבוע. זה לא "לא נורמלי". מספר המפגשים בשבוע תלוי הן בשיטה הטיפולית שהמטפל מחזיק בה והן בצורך של המטופל. ישנם מטופלים שזקוקים להחזקה אינטנסיבית או מעוניינים בכך.
    למעשה הטיפול הפסיכולוגי המוכר לנו כיום, בו המטופל והמטפל נפגשים פעם או פעמיים בשבוע, התפתח משיטה פסיכולוגית שנקראת "פסיכואנליזה" שהיוותה את הבסיס לכל הטיפולים המוכרים כיום. בפסיכואנליזה, המטופל והמטפל נפגשים ארבע פעמים בשבוע ולפעמים יותר. הפסיכואנליזה לא נעלמה והיא ממשיכה ומתפתחת גם כיום ומהווה מענה טיפולי למטופלים מסוימים.
    כיוון שטיפול פסיכולוגי וקשר טיפולי הם עניינים רגישים מאוד ומורכבים, אני מבקשת להיזהר בתגובות בפורום מלחרוץ דעה ומלשפוט טיפולים ומטפלים באופן מרחיק לכת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המטופל מתאר מצוקה מאוד גדולה

ליאור
    18/04/2015

בעקבות הטיפול וזה קורע את הלב לקרוע את.זה. אני לא שופטת אף מטפל ואף מוקירה את מקצוע הפסיכולוגיה. אבל אם אדם אחרי כל כך הרבה שנים של טיפול אינטנסיבי מרגיש אומלל ופצוע זה מעלה תהיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו