לא יודעת להגדיר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא יודעת להגדיר
    טלי
    13/04/2015

שלום רב,
    אני נשואה מזה 23 שנים +שנתיים חברות, 3 ילדים
    ברווקותי נקלעתי למצב בו הכרתי בחור שהתברר לאחר מכן כנשוי
    אך המשכנו להיות בקשר עד שנפרדנו, הסיפור היה ידוע לבעלי
    כאמור חברות של שנתיים, וכל כמה זמן בתוך מריבה בעלי היה מזכיר את הנושא
    שהייתי עם נשוי, היה נכנס לבועה שחורה שהיה מגדף אותי במילים לא יפות
    ( פעם אחת בפני ילדיי, לפני כמה שנים), אני לא חסכתי במילים אבל הייתי נמנעת
    לומר דבר בעיניין הנשוי מפאת כבודו של בעלי, במריבה האחרונה הוא לא חסך במילים חוזרות ונישנות וכמובן אציין שאף פעם הוא לא עונה לצורך העיניין בנושא הויכוח שבכלל קשור במשפחתו ( אני טוענת שהוא מנוהל על ידי אביו ובני משפחתו וכל הזמן מטרטרים אותו וקוראים לו לעזרה בכל רגע נתון ( אנו מתגוררים באותו ישוב) ואני מרכישה שאני ובני ביתי לא ״נהנים״ מנוכחותו. מה מביא אותו תמיד לחזור לנושא זה כאשר אני בעצם לא עשיתי דבר שיפגע בנישואין שלנו( לא בגידות) ומביא אותו לרמה נמוכה ביותר.
    ( אביו בגד באימו, האם זה כתוצאה מזה התסביך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת להגדיר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת להגדיר - תגובה

נטע אדלר
    18/04/2015

שלום טלי,
    אני יכולה להבין מדוע מציק לך שבעלך משתשמש במידע שיש לו לגבייך ולגבי ההיסטוריה שלך, בכדי לפגוע, במהלך מריבות. מסתבר שגם מריבות צריך ללמוד איך לנהל. כנראה שזהו נושא מטריד מבחינתו אשר לא עובד בינו לבינו ובינו לבינך ובזמן שהוא מרגיש כעס או עלבון, העניין צף בו מחדש. כיוון שישנם עוד נושאים שמפריעים, כמו אופן המעורבות של בני משפחתו, אני חושבת שכדאי לגשת למפגשים של ייעוץ זוגי בכדי ללבן נושאים שעומדים ביניכם וגם כדי ללמוד איך מנהלים ויכוחים ועימותים, מצד שניכם, מבלי לפגוע באופן עמוק האחד בשנייה והאחת בשני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו