מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חלום וחרדהאור20/04/2015
שלום..אני סובל מocd שהוא בין היתר בנושא נטיה מינית. לפני שבוע היה לי חלום בו חבר טוב מהעבודה התחכך בי והתעוררתי עם קרי לילה ותחושה רעה.
התייעצתי עם מטפל המתלבטים מיניים והוא מסר שמדובר במשיכה לא מודעת לגברים ואף משיכה מודחקת. הוא הכניס אותי להתקפי חרדה נוראיים שנכון אותן בנאדם חבר טוב שלי אבל אני לא חושב שהוא מושך בכלל.
החלומות האלה היו בעבר . רק על חברים קרובים ותמיד זה היה חלום על נגיעה באיבר המין.הסתפקתי בהסבר של מפרשת חלומות שמדובר בסימבוליקה להדדיות ורצון להיות כמוהם וההסבר של פסיכולוג נוסף שקישר את החלומות לתרחישי ילדות טראומטיים עבורי בהם אני ואחי נגענו אחד לשני באיבר המין ועד היום זה מציק לי הוא טען שהחברים שאני חולם עליהם הם סוג של אחים חברתיים בשבילי ומופיעים בגלל סוגיה לט לתורה בעניין הילדות.
יצאתי מאוד מבולבל ומעורער מכל הסיפור אני לא הומופוב מצד אחד אך מצד שני אין לי זיקפה מגברים אני בחרדה נוראית לא יודע למה להאמין כבר!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלום וחרדה - תגובה
נטע אדלר25/04/2015שלום מוטי,
אני שומעת את הבלבול והחרדה דרך המילים ואת הניסיון שלך להבין את עצמך דרך פירושים ורעיונות של מטפלים שונים. אני חושבת שכדאי להתרכז בטיפול אחד ובמטפל מקצועי אחד שילווה אותך (או, אם אתה בטיפול, לא לפנות במקביל לעוד מטפלים, למרות החרדה) כי התשובות והפירושים השונים באמת רק מבלבלים.
כמו כן, הבנה של חלום תמיד כדאי שתעשה בהקשר טיפולי, עם מטפל שמכיר לעומק ולרוחב ובוודאי שלא הייתי מסתמכת רק על חלום כדי לקבוע את הכיווניות המינית שלך.
האם אתה בטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)