הפרעה טורדנית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הפרעה טורדנית
    מתי
    22/04/2015

שלום
    רציתי לשאול כנראה שיש לי את הסימפטומים להפרעה טורדנית.
    אני מטופל אצל פסיכולוג ב 7 חודשים אחרונים האם זה הטיפול הנכון ? האם לא נדרש טיפול באמצעות cbt ? לא לוקח תרופות התחלתי לעסוק בספורט 4 פעמים בשבוע.
    סובל מבעיות שינה לא מצליח להירדם.
    האם יש לכך טיפול לחרדות והמוח שחושב בלי הפסקה 24משעות? מהוא הטיפול הנכון וללא הטיפול בכדורים ?
    האם מה שאני עושה עד כה בנושא זו הדרך הנכונה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעה טורדנית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעה טורדנית - תגובה

נטע אדלר
    25/04/2015

שלום מתי,
    אני מבינה שאתה סובל ורוצה להיות בטוח שאתה מטופל היטב, יחד עם זאת, אני שוב חוזרת על ההמלצה שלי להתייעץ עם המטפל הנוכחי, שמכיר אותך כבר פרק זמן, גם לגבי האבחנה (האם אבחנת את עצמך, או שהאבחנה ניתנה ע"י פסיכולוג\פסיכיאטר?) וגם לגבי דרך הטיפול. אומנם לCBT, יש כלים להציע בהתמודדות עם מחשבות שלא מרפות. (א"א להפסיק את זרם המחשבות, אבל אפשר ללמד אותך כיצד להתייחס אליהן, ללמוד להרפות ולהגיע לרגיעה יחסית.) אבל זה לא אומר שזו שיטת הטיפול ה"נכונה", היחידה. בשונה מעולם הרפואה, בפסיכולוגיה, ישנם כמה זרמים ושיטות טיפול, לטיפול בבעיות דומות. שוב, אם בסה"כ הטיפול מיטיב איתך, אני מציעה להציף את הספקות מול המטפל הנוכחי ולהתלבט לגבי הטיפול - במסגרת הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו