up and down

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• up and down
    דנה
    23/04/2015

היי לכן..
    קרתה לי איזשהי טראומה בילדות והייתי כבר אצל מספר פסיכולוגים, הרוב עזרו לי.. ובאמת בשלב מסויים הרגשצי שאני מצליחה להרפות מהנושא... הבעיה היא שכל פעם חוזר לי נושא הדיכאון, לאו דווקא קשור לעבר (לפחות כך ניראה לי) ..עכשיו עברתי לגור לבד וחיכיתי לזה המון זמן להרגיש את החופש והפרטיות, וקשה לי וקמתי הבוקר בוכה, אני מרגישה לבד
    מתסכל אותי ומפחיד אותי שכל פעם הבכי והדיכאון מגיח ממקומות שונים ומגוונים
    ואני לא יכולה לפנות לפסיכולוגים עכשיו עקב בעיה כספית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    up and down

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• up and down - תגובה

נטע אדלר
    28/04/2015

שלום דנה,
    עוד לפני ההקשר (האפשרי) של הדיכאון לאירוע היסטורי טראומטי, אפשר להבין שבהווה ישנה סיבה לבכי ולקושי והיא המגורים לבד שמציפים את תחושת הבדידות. אומנם זה מאוד משמח עבורך שהנה, הגשמת את מה שייחלת לו: חופש ופרטיות, אבל בד בבד ישנם גם קשיים במגורים לבד ובמיוחד בהתחלה, בתקופת ההסתגלות. שינויים הם קשים, גם שינויים שמשמחים אותנו, שהם שינויים של התקדמות וגדילה.
    להרגיש רגשות זה חלק מלהיות בן אנוש. כשם שהחיים הם דינמיים ומשתנים ומזמנים לנו חוויות חדשות כל הזמן, גם הרגשות משתנים ומתחלפים.
    בטיפול אפשר לקבל תמיכה, להבין הקשרים, ללמוד להכיל רגשות קשים ולא להיות מנוהלים על ידם. אם את מרגישה שהעצב והקושי הופכים לדיכאון, אם קשה לך לבד ובמיוחד אם טיפולים פסיכולוגים קודמים עזרו לך ויש לך אמון ביכולת של טיפול לעזור, כדאי לגשת שוב לטיפול. את יכולה לפנות למרפאה לבריאות הנפש הקרובה אלייך, בה תוכלי לקבל טיפול ללא עלות או במחיר סמלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו