אנרגיה נמוכה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אנרגיה נמוכה
    איילה
    23/04/2015

שלום נטע.שאלת אותי לגבי טיפול,אז ככה רציתי להגיד לך שהתחלתי להיות מטופלת אצל רופאת משפחה ולא פסיכיאטר היא זאת שהתחילה לתת לי כדורים פסיכיאטרים ,לפסיכולוג אין לי כרגע כסף לשלם לכן אני לא הולכת לטיפול פסיכולוגי,ולכן אני כותבת הרבה בפורום כי אין לי למי לפנות עם אני במצוקה.רציתי להגיד לך שבנוסף לכדורים הפסיכיאטרים אני לוקחת אנטיביוטיקה בגלל בעיה בריאותית וזה מחליש אותי ולכן קשה לי לתפקד וזה מכניס אותי לדיכדוך.לכן רציתי לשאול אותך איך אני יכולה להתחזק ולשפר את מצב הרוח כי יש לי גם בעיה בריאותית קשה.אני מאחלת לך חג שמח ותודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנרגיה נמוכה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנרגיה נמוכה - תגובה

נטע אדלר
    28/04/2015

שלום אנה,
    מדוע לוותר על טיפול שיכול להיות מסגרת תומכת ומלווה עבורך, שכל כך חיונית לך? מה לגבי טיפול במרפאה לבריאות הנפש? (ללא עלות\בעלות סמלית)
    אני חושבת שמעבר לעצות שאת יכולה לקבל מידי פעם בפורום, את זקוקה ל *קשר* טיפולי, יציב ועקבי.
    בנוגע לשאלתך - בדומה למה שכתבתי בעבר, לחשוב על פעילויות שהן מהנות, נעימות או משרות שלווה. אפילו פעילויות "קטנות", כמו להריח פרח, לעקוב אחרי נמלה, לחוש את קרני השמש על הגוף, לשים כמה טיפות של בושם. העיקר: להיות בתשומת לב לחוויה הנעימה.
    מה לגבי תמיכה סביבתית? האם יש לך בן משפחה קרוב או חברה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו