פרידה קשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פרידה קשה
    הדס
    26/04/2015

שלום,
    לפני כשבועיים חוויתי פרידה מבן זוגי ב3 שנים האחרונות לאחר מגורים משותפים. הפרידה הגיעה מיוזמתו. הפרידה אמנם לא הפתיעה אותי, שהרי היינו בתקופה קשה. למרות כל הניסיונות לתקן את הקשר, הדבר לא צלח.
    כעת אני נמצאת במצב נפשי רגיש. כמעט ואינני אוכלת, אני מוצפת בזכרונות ורגשות אשם, אני מתעוררת הרבה במהלך הלילה ובוכה. נוסף על כך קשה לי מאוד להשלים עם העובדה שהקשר הסתיים ואני מנסה לשמור עמו על קשר ואותן הבעות חיבה כבעבר. הוא מצידו דואג לי מאוד, אך מבהיר לי שהדבר מונע משנינו להמשיך הלאה ומכאיב עוד יותר.
    אני לא מצליחה לפעול שלא מתוך הרגש במקרה זה אף כי בשאר תחומי החיים אני בן אדם שפועל אך ורק על פי רציונל.
    קשה לי להמשיך הלאה ולשחרר אף כי אני יודעת שזה הדבר הנכון לעשות.
    אציין כי בעבר חויינו פרידה.. גם אותה לקחתי מאוד קשה.. היו לי 3 שבועות של דיכאון קשה מאוד עד שהצלחתי להפסיק ליצור עמו קשר ולחזור לנהל חיים תקינים (ללכת לעבודה, סידורים) ולאחר שבוע הוא פנה אליי ועברנו תהליך שבסופו חזרנו עד לפרידה זו. שממנה כבר לא תהיה חזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה קשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטע שלום,

הדס
    29/04/2015

אשמח לקבל עצות להתמודדות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרידה קשה - תגובה

נטע אדלר
    07/05/2015

שלום הדס,
    מתנצלת על העיכוב בתשובה.
    התגובה הרגשית שלך לפרידה היא משמעותית, כנראה מפני שהקשר היה (ועודנו) משמעותי עבורך. זה לוקח זמן להיפרד רגשית והתקופה המיידית לאחר פרידה מבן זוג אהוב יכולה להידמות לאבל של ממש. אני לא בטוחה אילו עצות אני יכולה לתת לך, מלבד להשיח את ליבך ולעבד את הפרידה עם אנשים קרובים לך (משפחה, חברות) או, אם מאוד קשה, אם תקופת ההסתגלות לפרידה מתארכת, אם את חשה שהעצב מעמיק והופך לדיכאון ומשפיע על התפקוד, להיעזר בטיפול פסיכולוגי, שיכול להיות קצר מועד, סביב המשבר הנוכחי.
    לאט, לאט...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסיעה לחול

רן
    08/05/2015

אם את יכולה להתרחק מהסביבה שמקושרת לו סעי לחול לאיזה שבוע שבועיים.תנקי את המחשבות ותחזרי כמו חדשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו