חרדות בערב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חרדות בערב
    עדי
    27/04/2015

שלום ויום טוב. שמי עדי אני בת 43 עובדת,מתפקדת הכל טוב. רק יש לי בעיה יחידה כאשר מגיע שעות הערב אני מרגישה ירידה באנרגיה ובעקבות זה קשה לי לתפקד בשעות האלה פתאום אני מתחילה לקבל חרדות שפשוט אין לי הסבר לזה לפעמים קורה לי שעם אני לא עייפה בשעה מאוחרת אז אני מפחדת שאני לא אשן בלילה,וזה מתבטא אפילו בדיכדוך קל,אשמח לדעת מה עושים עם התופעה הזאת ולמי אני יכולה לפנות,תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות בערב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תצאי מחוץ.לבית

רן
    27/04/2015

לעיסוק כלשהו. חוץ או קורס.לשחות בברכה, סרט.טוב בית קפה הצגה וכו. העיקר אל תשבי בבית. ואם את כבר בבית אז. תמצאי לך איזה. עיסוק.כיפי כמו ספר טוב.או עבודת יצירה או טריוויה ואו לנסות מתכונים חדשים. תבדקי עם עצמך אם לחדשות שלך יש איזה.סיבה.אם כן.טפלי בהן. איכות חיים זהו משהו שצריך לבנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדות בערב - תגובה

נטע אדלר
    07/05/2015

שלום עדי,
    הערב, החשיכה, ההתכנסות פנימה אל הבית, היא התכנסות פנימה אל עצמנו ולא תמיד נח, נעים או רגוע לנו עם עצמנו, במיוחד אם אין מסביב משפחה או חברים. השקט והחשיכה הם כר פורה להרהורים ומחשבות ואם ישנם נושאים מדאיגים או קשיים, הם עלולים לצוף אז. בזמן השינה, החשיבה והמודעות נחות ולכן את מצפה להירדם וכאשר חשה נדודי שינה, עולה בך החרדה. אלא שבאופן פרדוקסלי, קשה להירדם מתוך מתח וחרדה.
    אני מצטרפת לדברים שרן כתב ומחזקת אותם: לבלות בחברת אנשים ולהעסיק עצמך, גם מחוץ לבית, בשעות הערב ולהיעזר בטיפול פסיכולוגי כדי להבהיר את מקור החרדות ולטפל בהן (בך).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו