מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום נטעאיילה01/05/2015
קודם כל אני מודה לך על התמיכה,ואת צודקת שאני צריכה לטפל בעצמי,ואני גם אסביר לך למה אני כתבתי הרבה בפורום,ובנוסף אתן לך הסבר בקשר לטיפול שהצעת לי. אז ככה.אני טופלתי המון שנים בבריאות הנפש ואני לוקחת כדורים פסיכיאטרים ומסיבה אחת הפסקתי את הטיפול בגלל שקיבלתי שם יחס נוראי הסטיגמה שם איומה וזה לא רק אני טוענת זה גם חברים שלי שמטופלים שם וגם נמצאים בדיורים מוגנים טוענים שהיחס כלפיהם הם זוועתיים.אני אגלה לך עוד משהו שלמרות שלא נעים לי לכתוב על זה בפורום אבל מרוב היחס המזלזל בגלל שהרגשתי שרציתי טיפול יותר מעמיק ביקשתי להתאשפז שיאזנו אותי עם התרופות וביקשתי מהרופאה שיתנו לי לדבר שם שיעזרו לי באשפוז אבל במקום זה שהייתי באישפוז ורציתי לדבר עם רופאה לא נתנו לי דחפו לי כדורים ישבתי שם בלי שנתנו לי תמיכה ועם הייתי באה אליהם ורוצה לדבר עם רופאה היו צועקים עלי אין רופאה ואת מפריעה ורק דחפו לי כדורים.וגם מתייחסים שם למטופלים אחרים ככה אני ראיתי את זה. אז עם באמת היו נותנים לי יחס הוגן וטיפול נכון הייתי ממשיכה אבל מסיבה אחת פשוטה שאני לא מטפלת בעצמי זה רק בגלל היחס המזלזל של בריאות הנפש ומשרד הבריאות הגיע הזמן לשנות את היחס והסטיגמה גם כלפי וגם כלפי מטופלים אחרים.ובגלל שאין לי למי לפנות בגלל זה אני כותבת לך הרבה בפורום,ואני שוב מודה לך על התמיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
איילה01/05/2015לגבי משרד הבריאות גם מישהי שאני מכירה שהיא מאוד בכירה שתומכת בפגועי נפש טוענת שמשרד הבריאות והרווחה צריך לשנות את היחס כלפי מטופלים שסובלים מבחינה נפשית.עם את לא רוצה שאכתוב בפורום אני לא אכתוב יותר. אבל עם תרצי מדי פעם לעזור לי בפורום אני אשמח,למרות שאני לא מטופלת כרגע.שוב מאחלת לך יום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר קטן
איילה01/05/2015הלוואי שהייתי מקבלת את הטיפול הנכון והייתי מטופלת ומרגישה טוב,אבל בגלל כל היחס הסטיגמה המזלזלת הזאת בגלל זה אני גם לא מרגישה טוב, ואין מי שיעזור לי.וכמו שאמרתי שלצערי לפסיכולוג או פסיכיאטר פרטי זה עולה הרבה כסף ואין לי איך לשלם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר אחרון
איילה01/05/2015לפעמים שמטופלים מספרים שהיחס של הפסיכיאטר או הפסיכולוג לא בסדר אז הם אומרים:כן אולי המטופל לא במצב טוב.הם מצדיקים את עצמם אז באמת שיפסיקו בין היתר להצדיק את עצמם כי גם אני המטופלת שהייתי והחברים המטופלים שלי הם בני אדם ולא תמיד הפסיכיאטרים או הפסיכולוגים צודקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוגמא: ליחס של פסיכיאטר שטיפל בי
איילה01/05/2015שהייתי בטיפול אצל הפסיכיאטר שהיה לי סיפרתי לו שאני בדיכאון ושיתאים לי תרופות שארגיש יותר טוב. אני לא יודעת ובאמת אני לא הוזה או משהו כזה אני נשבעת לך שזה אמיתי,אותו פסיכיאטר שאל אותי: יש לך בן זוג? אמרתי לו,לא אין בן זוג. אז הוא אמר לי מה דעתך שאני ואת נהיה ביחד אמרתי לו מה זאת אומרת? אתה פסיכיאטר גם אסור להיות בקשר רומנטי בין פסיכיאטר למטופלת או ההיפך ואני יודעת את זה,אז הוא אמר לי את בדיכאון רק בגלל שאין לך בן זוג.שנכנסתי אליו ואמרתי לו בהתחלה שאני בדיכאון זה לא היה בכלל קשור לבן זוג מאיפה הוא המציא את זה? מה פתאום הוא אמר לי את זה?אז אני רוצה לשאול אותך:זה ניקרא יחס הוגן למטופלת או ההיפך למטופל? מצד פסיכיאטר? האם באמת זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נטע - תגובה
נטע אדלר09/05/2015שלום אנה,
עברת לא מעט. אני מצטערת לקרוא על יחס לא מיטיב שקיבלת לאורך השנים ומקווה שבין המטפלים היו גם כאלו שהיוו "נקודות אור" וכתובת עבורך.
את מוזמנת לכתוב מפעם לפעם, אבל אני עדיין חושבת שההתכתבות בפורום היא לא מספקת ולא יכולה להיות תחליף לטיפול. דרך ההודעות שלך, אני "שומעת" בדידות גדולה שמשליכה על ההתמודדות עם בעיות החיים ה"שוטפות". את זקוקה לכתובת קבועה ויציבה.
תחת הכותרת של "בריאות הנפש", קיימות מסגרות ועמותות שונות שניתן לפנות אליהן ואפשרות לקבל "סל שיקום", שייתן מענה בעזרה בתעסוקה, במתאם טיפול, בחונכות אישית. אני מקווה שאת מנצלת את הזכויות המגיעות לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמור זו אנה שחוזרת על הודעותיה שוב
שירי04/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנה בת 47. ומור בת 22 .
שירי04/07/2015אז מי את???????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אור
איילה04/07/2015מה שלומך? ראיתי ששינית את השם אני לאור? כמו שאני שיניתי מאנה למור וזה בסדר.ודבר שני שאלת מי אני? קודם כול תגיד או תגידי מי את או אתה ואחר כך אגיד לך מי אני.בקשר לגילי אני לא מעוניינת להגיב,אבל העזרה שקיבלתי ורציתי בפורום היא אמיתית ואני מודה לנטע ולכול הצוות וגם לשירני המדהימה על התמיכה וגם לך אור.שיהיה לכולכם שבת קסומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנה את לא בת 22 לא יפה לשקר
שירי04/07/2015את יכולה לכתוב בשם אנה. מור. ליאת. נירית. שום דבר לא ישנה את העובדה של הגיל שלך. גם אני הייתי רוצה להיות בת 22.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני תמיד נשאר אני
שירי04/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)