משהו שלא מצליחה להשלים איתו.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• משהו שלא מצליחה להשלים איתו.
    יעל
    02/05/2015

היי זאת פעם ראשונה שאני כותבת כאן.
    אני בת 23. כשהייתי בחטיבה ובתיכון הרגשתי שלא הרגשתי מקובלת כמו השאר. הייתי יחסית שקטה ולא מתחברת לכולן מסיבות חברתיות וכספיות. לא סבלתי מהצקות כלשהן.
    בבית ספר היסודי היינו רק כיתה אחת, ומשם עברנו לחטיבה שבאים אליה עוד שתי בתי ספר. בגלל שהם היו רוב היה לאלו שבאו מבתי ספר אחרים יותר קל להשתלב והם היו רוב.
    כשהגיע מסיבת סיום לא השתתפתי כמעט למעט הצגה בכיתה בתפקיד ממש קטן. שהיה ריקוד זוגות זה שבר אותי שעם בנים בכלל לא התחברתי לעומת אחרות שמכירות ויוצאות ויותר ממני בהכל. בריקוד בנות גם לא השתתפתי כי כמובן אף אחד לא סופר אותי.. כל המקובלות עם החברות שלהן ואף אחד לא ביקש ממני לבוא לרקוד ונעלבתי מהכל. אני לא היחידה שהיא לא מהמקובלים אבל אפילו לכאלה שלא מקובלים היו חיים קלים וקשרים עם אנשים. אמרתי לעצמי מי הן בכלל שהן רוקדות רק כי הן מכירות את כל העולם..אף אחד לא מכיר אותי ולא יודע שגם לי יש כישורים בריקוד. והריקוד זוגות הכי הרג אותי שהייתי רוצה להיות כמו כולם. אחר כך עברתי לתיכון נחשב עם אותם ילדים בערך. הייתי שם רק שנה ואחר כך עברתי לתיכון אחר. לא נהנתי מנשף נורמלי, לא ממסיבת סיום ולא מכלום! אני לא מצליחה להשלים עם זה ושאני רואה ילדים מהעבר יש לי חרדות כי אני נזכרת בהכל. למה אני לא הייתי כמוהם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעל יקרה יש לך זכות בחירה

ליאור
    08/05/2015

להמשיך ולהתאבל על מה שהיה פעם ולהיות בחרדה או לבחור.בחיים אחרים יותר.טובים. תראי להם שאת במקום אחר. שאת חזקה! שיש לך ערך עצמי גבוה. תתלבשי יפה תדאגי לצורה חיצונית נאה. ותשימי עליהם פס. את שאריות הכאב והעצב תעלי על דף הוא סופג הכל. תלחמי על העתיד כדי שאף אחד לא ידרוך.עלייך. ת אל תמשיכי להיות קורבן. ליבי איתך. תשתמשי בדימיון מודרך בו את רואה את עצמך מורמת מהם. אל תתני לאף אחד להרוס לך את העתיד. את צעירה ובוגרת ומודעת יותר ואת יכולה לבנות חיים טובים יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו שלא מצליחה להשלים איתו. - תגובה

נטע אדלר
    03/07/2015

שלום יעל,
    נשמע ששנות הילדות וההתבגרות היו לא פשוטות עבורך מבחינה חברתית והן השאירו משקעים בנפשך. ההתבגרות הצעירה היא תקופה בה החֶברה הופכת חשובה יותר ויותר, כר להתנסויות וללמידה. כשההתנסויות לא מצליחות וכשחווים דחייה חברתית - זה מכאיב ופוגע. ההיזכרות מחדש, החרדה שאת מרגישה כשפוגשת ילדים (כבר לא כל כך ילדים...) מהעבר, מלמדות שהאירועים ההם היו טראומטיים עבורך.
    את שואלת מדוע לא היית כמוהם וגם עונה: היה אז אוסף סיבות ונסיבות שהקשו עלייך להשתלב. בכדי להבין עצמך יותר ולעומק, את הסיבות, ההתרחשויות, הקשיים והרגשות וכדי ללמוד ממה שהיה לסיטואציות חברתיות בהווה, אני מציעה לך לגשת לטיפול שיעניק לך את ההזדמנות לעבד מחדש את הזיכרונות, בנוכחות מטפל אמפתי.

התנצלותי על העיכוב הרב בכתיבת המענה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו