עזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה
    דנה
    04/05/2015

חוויתי התעללות מינית בילדות, מצד קרוב משפחה..הדחקתי, נזכרתי וטופלתי ע"י מספר פסיכולוגים. מגיל מאוד צעיר אני באפס אנד דאון, היו לי תקופות של דיכאונות כבדים יותר. כשאני מרגישה בדיכאון זה בעיקר עצב מאוד עמוק שמשתלט וישר צורך לבכות כל פעם מסיבה אחרת..אני לא מאשימה את העבר, באמת שכל פעם זה נובע מסיבות אחרות..כנראה שהעצב הוא מאוד עמוק או לא יודעת מה...בכל אופן אני גם עייפה ומותשת מלהתמודד...הייתי אצל כמה פסיכולוגים בשנים האחרונות, זה לאו דווקא עזר לי
    אני כבר בת 30 , ללא זוגיות (אני מניחה שזה משפיע עליי גם בעניין הזה)..מרגישה תקועה.
    מה עליי לעשות?
    אה וכדורים אני כבר לוקחת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיספסתם אותי

דנה
    07/05/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

נטע אדלר
    03/07/2015

שלום דנה,
    אני מצטערת מאוד מאוד לקרוא על ההתעללות ועל ההשלכות שלה עלייך. הפגיעה של התעללות בילדות עלולה להיות עמוקה ולהשליך על תחומים שונים בהמשך החיים. אני רוצה לחזק אותך מכאן להמשיך ולהיעזר בטיפול. אומנם אני קוראת על כך שלא תמיד היו הצלחות דגולות לטיפולים ובכל זאת... אין דרך טובה יותר מלעבוד על קשר (גם קשר זוגי) מאשר בתוך קשר (טיפולי). אפשר לנסות גישה אחרת\מטפל אחר, אולי קבוצה טיפולית או בנוסף.
    העיקר - לא להישאר לבד עם הרגשות וההתמודדות.

התנצלותי על העיכוב הרב בכתיבת התשובה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נו דנה עכשיו את מרוצה??????

שירי
    04/07/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנה מצער לשמוע מה עברת

שירי
    04/07/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו