מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דעהnomann21/05/2015
שלום לכולם
אני בן 35 כמעט, ועושה מילואים מאז שהשתחררתי , תמיד היה לי קשה נפשית אבל עוד הצלחתי לסחוב, בתקופה האחרונה אני מרגיש שאני כבר לא יכול וזה גדול עלי, הלחץ שלפני הורג אותי. אז עשיתי מהלך והלכתי לפסכיאטרים והגשתי בקשה לוועדה,
שני רופאים אזרחיים קבעו שיש לי חרדה וקשיי הסתגלות,
ורשמו לי ציפרלקס וקלונקס , כמו כן יש לי עבר של בעיות נפשיות במשפחה הקרובה, לפי דעתכם יעשו לי חיים קשים או שיחליטו להקל עלי וישחררו אותי.
כמו כן האם יש מצב שישחררו אותי בלי להגיע לוועדה.
מחכה לדעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה על הקלונקס
nomann21/05/2015אני עומד לפני שבועיים שירות , ומתחיל עם הקלונקס, האם אחרי שבועיים שימו עדיין צריך להוריד מינון שהדרגה או שהגוף עדיין לא מפתח תלות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעה - תגובה
נטע אדלר03/07/2015שלום nomann,
אני קוראת על הקשיים והלחצים ומקווה שעד לכתיבת תשובתי, (התנצלותי על העיכוב הרב עד לשליחת התשובה) אכן הוועדה שחררה אותך משירות מילואים.
בנוגע לשאלה לגבי השימוש בתרופה, כדאי להיות במעקב אצל הרופא המטפל ולהיוועץ עימו בצמתי חיים שונים, כל זמן שאתה נוטל תרופה.
דע שלווה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)