לנטע אני מבקשת שתמחקי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לנטע אני מבקשת שתמחקי
    ליאור
    24/05/2015

את ההתכתבות של רומית איתי. היא מבזה כאן אנשים על לא עוול בכפם. אין ספק שהבחורה צריכה טיפול נפשי מעמיק למצוקות שלה.טעיתי שהתערבתי. בדרך כלל קיבלתי תשובות אוהדות בפורום שהגבתי אבל כאן זה לא המקרה.תודה על הבנתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לנטע אני מבקשת שתמחקי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רומית

ליאור
    24/05/2015

זה נכון שחלק מהצעותיי עולות כסף אבל חלק מהן לא עולות מאומה כמו לצאת לטבע למרחבים. לסוע בשבת לטייל בארץ ישראל גם זו לא חייבת להיות הוצאה יש הרבה פארקים וחופי ים.שהם חינם. לאכול אוכל בריא זה חלק מבריאות ועוד. אבל כואב לי עלייך שאת עובדת כל כך קשה ולא יכולה להוציא גרוש לאיכות חיים. אולי שם שווה לבדוק את ההתנהלות. להגיד לי שזה עושה לי טוב להנות מהמצוקה שלך זו בושה לשמה. אני מקווה שאחרי שתקראי את זה נטע תמחוק את ההתכתבות הזו. כי צורת ההתבטאות שלך כל כך מכפישה ומבזה כאילו רציתי לפגוע בך. בזה אני מסיימת את ההתכתבות שלי איתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ודבר אחרון לפני שאני מסיימת

ליאור
    24/05/2015

לנטע אין פתרונות קסם עבורך. והיא לא תוכל להציע לך כלום מלבד טיפול נפשי שילמד אותך איך להתייחס לבני אדם בפחות חשדנות ומרירות. ואני נמצאת פה בגלל שיש בי רצון לנתינה לאנשים בניגוד אלייך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירן למה למחוק?

שירי
    25/05/2015

כדאי שכולם יראו את רומית המסכנה שמחפשת דרכים להרגע חינם אין כסף. רק שנותנים לה כאלה היא מתלהמת וסוערת. כדאי שכולם יידעו איזה ייצור דוחה חי במחוזותינו. אני מניחה שהיא רווקה זקנה ומקומטת שלא יכולה לספק את הסחורה לחיי משפחה ועסקים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב טל

ליאור
    25/05/2015

בואי לא נרד נמוך כמו שאמרת. הבחורה הזו לא שווה התייחסות. אני יוצאת לשחיית בוקר מרעננת. שיהיו לך יום שמח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו