מבלובלת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מבלובלת
    simi
    24/05/2015

שלום ,הכרתי גבר מדהים בן 36 ואנחנו 4 חודשים יוצאים .והוא גם לטעמי בכל הבחינות ,לפחות הוא כל מה שאישה חולמת ,מה שאני חולמת יותר נכון :גנטלמן ,תמיד דואג לי ,מפנק,שומר ,חושב עליי,נפגשים כמעט כל יום ,סקס טוב,אכפתי ,מכבדוכו ...אבל ,אני לא מרגישה פרפרים כפי שהוא מרגיש...כלומר ,מרגיש לי שיש לי הכל אז אני לא צריכה להתאמץ :/ מצד שני כשהיה לי גבר שלא היה כזה ,הייתי מתבאסת וגם דורשת יותר ,ואוכלת סרטים .
    אני ממש מתבאסת על עצמי .
    בגול אני בת 34 ואף פעם לא הייתי בזוגיות ממושכת יותר מ4 חודשים .כי תמיד היו לי דרישות לא הגיוניות ,וביקרותיות כלפי אחרים ועצמי גדול ה מאוד. אבל עם הגיל השתנתי והתרככתי קצת .אבל יש דברים שאני לא מצתליחה להתמודד ב100% עדיין איתם : למשל קה לי לישון אצלו ,מפחד שאני אפליץ (סליחה על גסות) בלילה מפחדת שישתחרר לי נוד ואני לא ישנה טוב ,אז אני מתחמקת מזה.והוא מתחיל לישאול שאלות למה אני לא רוצה והוא חושב שזה בגללו ,אז רמזתי כי הוא מאוד אכפתי ופתוח ,וצחק על זה ואמר שהוא יפליץ ראשון ככה זה בטוח יגרום לי להרגיש בנוח .
    אני לא רגילה להיות בזוגיות והרצון שלי סוף סוף מתגם : שגבר בא לאסוף אותי מהעבודה והולכים לאכול יחד,או שעושים קניות יחד,או שהכיר את הורים שלי ואני שלו ,כל החיים של בני זוג שתמיד רציתי מתגשמים ,וכשסוףס וף יש לי את זה אני הולכת צעד אחורה .ואני לא יודעת אם זה פחד ,או אין לי פרפרים אךליו או לא יודעת ...אני מבולבלת .
    כשאני עצבנית על משהו או עצובה או כל רגש שלילי שיש לי אני רוצה להיות לבד . אבל אני לא אוכל כל חיי לעשות את זה ,או לישון במיטה שלי לבד כי אני ישנה יותר טוב.אני רוצה להתרגל ,אני רוצה להיות איתו כשעצוב לי ,אבל מרגיש לי הוא נותן לי הכל ,וכשדיברתי איתו על זה שאני מרגישה שהוא עושה הכל בשבילי ,אמר שאין לי מה לדאוג הוא לא מבטל את עצמו בשבילי אלא עושה את זה כי כיף לו אבל עדיין לא זה מרגיש לי שהפוך וזה לא כל כך מושך .
    מצד שני ,כשיש לי מצב רוח מעוטלים אז כן בא לי להיות איתו .
    אני לא יודעת מה לעשות בא לי לבכות מהבילבולים האלה ומי משאני .יש לי גבר מושלם בידיים אז מה הבעיה שלי ?
    לפעמים בא לי להיות איתו ולפעמים לא בא לי ,ומעדיפה את הספייס שלי .זה טו מאץ,ואמא שלי והמשפחה שלו בטוחים שהוא הזיווג שלי דבר שעוד יותר מלחיץ אותי .אבל זה לא היה מלחיץ עם הייתי מאוהבת בטירוף לא ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבלובלת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי ברשותך אני רוצה להגיב

מלי
    10/06/2015

שלום לך,

רק רציתי לומר שהלוואי ואני הייתי מכירה מישהו כגבר שאת מתארת, שנותן לך להרגיש בנוח עם עצמך ומקבל אותך כמו שאת.

אני ללא זוגיות טובה שנים, מהסיבה שעד עכשיו פגשתי גברים מסוג אחר.

יום מקסים לך :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך מזל בחיים

שירי
    26/06/2015

למצוא זוגיות כלבבך. אבל אל תשפטי אחרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבלובלת - תגובה

נטע אדלר
    03/08/2015

שלום L.A.,
    את מספרת על גבר שלו מעלות רבות ושאת נהנית בחברתו וחשה בטוחה, אהובה ומקובלת על ידו. אולי כדאי הפעם לא לברוח ודווקא לנסות ולשהות? נראה שהאפשרות של אינטימיות ותלות - כלומר, הישענות על מישהו, מעוררת בך חרדה ואת ממהרת לסגת מעשית ורגשית.
    את מציעה כי החרדה קשורה בביקורתיות שלך. אינני בטוחה מה הביצה ומה התרנגולת. הנפש לפעמים משתמשת ב"טריקים" מתוחכמים, במצבי מצוקה וחרדה, כדי להגן על עצמה. כלומר, ייתכן והביקורתיות עולה מכיוון שקשה לשאת את החרדה מקרבה. אלא שהמנגנון אינו יעיל ומקשה עלייך להעמיק בקשר.
    משמעותה של העמקה בקשר ושהייה בו, תהיה התקרבות והיחשפות, יחד עם הפחדים ותחושת הלא-נעים, שאת חוששת מהם. הדרך להתקרב באמת, עוברת דרך חשיפה של עצמנו, גם של חולשותינו - של ה"פלוצים" שלנו - כלומר, של החלקים ה"מסריחים" שבנו.
    נגעה לליבי הצעתו של בן זוגך. הוא מציע לעשות את הצעד הראשון ולבטא חלק לא נעים שלו, כך שאת תוכלי להעז ולחשוף חלק לא נעים שלך.

בטיפול יהיה ניתן להעמיק יותר, להיפגש עם הפחדים ולהתמודד עימם, אני מאמינה שפסיכותרפיה עשויה לעזור לך - להתקרב אל עצמך ואל האחר.

התנצלותי על העיכוב בתשובה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו