בת 21 שהולכת ומתפרקת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בת 21 שהולכת ומתפרקת
    הידד לגראס
    08/06/2015

בת 21
    סובלת כל החיים
    מפאניקה פחדים ולחצים
    שרק הולכים ומתגברים עם השנים

לא פניתי לפורום חרדה ודיכאון כי אני לא רוצה שיפנ אותי לטיפול קוגנטיבי או סתם טיפול פסיכולוגי אחר.
    לא מאמינה בטיפול קוגנטיבי (ניסיתי)
    לא רוצה להתמכר לכדורי הרגעה
    לא רוצה עוד תרופות נוגדי דיכאון (5 שנים ציפרלקס פרוזאק וכ'ו).. אני לא בן אדם דיכאוני!!!!!!!!אני בן אדם שנלחץ ונלחץ ונלחץ....והלחץ ליד אנשים בחוץ הוא בלתי נמנע! מתפוצץ לי הראש..
    לא רוצה לחזור הביתה מהעבודה כל יום עם מיגרנה ודקירות בבטן מהסטרס הממושך ( לפעמים גם 8-10 שעות ברצף -משמרת עבודה ונסיעה הלוך חזור לצורך הענין) ....
    אני הולכת ונחלשת..אני מרגישה שהגוף שלי כבר לא עומד בכל זה ומתישהו פשוט אתמוטט או אחלה במחלה חלילה. זה לא יפליא אותי.
    לחץ יומיומי ברמה כזאת גרוע יותר מחשיפה מוגזמת לשמש או עישון 2 קופסאות ביום.

מי יכול לעזור לי לעלות על הבעיה שלי ולאבחן אותה בצורה הכי מדוייקת? האם יש טיפול לבעיה מורכבת כזאת בארץ?
    בבקשה אל תפנו אותי לסתם מטפל.
    אני יודעת שכל אחד נוטה לחשוב את זה על עצמו אבל המקרה שלי הוא לא עוד אחד מתוך המון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 21 שהולכת ומתפרקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפני לכיוון רוחני או מעשי

שירי
    26/06/2015

תעשי יוגה. מדיטציה. תקפידי על תזונה בריאה ושעות שינה. צאי לבלות הרבה. גיל 21אחלה גיל. תעשי ספורט. תטיילי. תלמדי דברים חדשים. תלכי לבריכה זה כיף. לכי לטיפול במחשבות חיוביות. תאזיני למוזיקה. תהיי עם חברים.זה הזמן. תעסקי באומנות. תרקדי. תכתבי הרבה זה משחרר. את צעירה איזה כיף לך. אל תתני לשנים היפות לברוח הם לא חוזרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה לי שיש לך חרדה חברתית

שירי
    26/06/2015

את פוחדת מאנשים זה מלחיץ אותך. זה נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 21 שהולכת ומתפרקת - תגובה

נטע אדלר
    07/08/2015

שלום גל,
    התנצלותי על העיכוב הרב עד למענה,

את מתארת סבל קשה, לחץ וחרדות במשך שעות רבות שמלווים אותך במשך שנים. איכות החיים וודאי נפגמת מאוד והיכולת לחוות הנאה ורגשות נעימים אחרים מצטמצמת
    ועם זה, גל, את פונה לפורום פסיכולוגיה - מבקשת עזרה ובו בזמן, דוחה מראש כל הצעה אפשרית לעזרה פסיכולוגית\תרופתית. אם כך וכיוון שאני אמונה על הצד הפסיכולוגי, איך אוכל לסייע בעדך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנסי דימיון מודרך עם מישהו מקצועי

גל
    17/08/2015

בדימיון תבדקי ממה את חרדה כל כך ותנסי לדמיין אותך מוצאת פתרונות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו