התייחסותי למענה בפורום

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התייחסותי למענה בפורום
    נטע אדלר
    03/07/2015

לכולם, בתוכם: שירן, דנה, "אני" ומאי.
    קראתי את כל השאלות והתגובות שלכם בקשר להיעדרות שלי בשבועות האחרונים. אני מבינה ומקבלת את התרעומת, אך לא את ההתלהמות.
    זה בוודאי היה מתסכל ומעצבן, אולי במיוחד עבור הכותבות הקבועות, לא לקבל מענה והתייחסות מהירים. קראתי שהרגשתן חוסר וודאות לגבי הניהול של הפורום ושההיעדרות שלי התארכה באופן שהשאיר אתכן לא בטוחות אם אשוב.
    אני מצטערת על כך.
    שבתי. אשתדל "להשתלט" בהקדם על ריבוי השאלות שהצטברו בינתיים ולהחזיר את הפורום להתנהלות רגועה ויציבה.

שבת טובה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייחסותי למענה בפורום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשה לשיתוף פעולה בשמירה על הפורום

נטע אדלר
    08/07/2015

אני מאוד מבקשת מכל המשתתפים להיענות לכללי הכתיבה בפורום:

* בראש ובראשונה נועד הפורום למענה מקצועי של מנהלת הפורום לשאלות גולשים. תגובות של משתתפים לשאלות גולשים אחרים תתאפשרנה, רק במידה והתוכן יהיה רלוונטי, תוך כוונה להועיל, כתוב בשפה מכבדת, ללא השמצות\פרסום של מטפלים או אנשים, כפרטים או כקבוצה.

* אני מבקשת לא לעזור לי בניהול ולהקפיץ הודעות ע"י הוספת תגובות אליהן. אני ערה לכל השאלות שעדיין לא קיבלו מענה ואשתדל לענות לכולן בהקדם. ההקפצה גורמת להצפה בפורום ומקשה עלי לענות לפי סדר שליחת ההודעות. אנא כבדו זאת וגלו סבלנות. אני עושה מאמצים "להשתלט" על כל השאלות שמחכות למענה ומבקשת שלא להכביד עלי ולגרום לי לבלות זמן יקר ב"סידור וניקוי" הפורום במקום במענה לשאלות.

* איני עונה לשאלות שהועלו טרם לכניסתי לניהול הפורום בפברואר 2015. המנעו מלהגיב אל שאלות קודם לתאריך זה. שוב - הדבר גורם להצפה בפורום.

אני משקיעה מאמץ בחשיבה על שאלותיכם ובמענה מושכל ומבקשת לסייע לי להפוך את הפורום למקום מסודר, נעים ורגוע לטובת כולנו.

נטע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו