מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הבהרה למי שכותב עלי ולך נטע היקרהמור04/07/2015
יש כאלה שרוצים לעזור לי כמו שירן ואני מכבדת את זה אבל יש כאלה שכותבים לי במובן של כבר להציק.ואני כותבת לך נטע אני מבקשת ממך להבהיר להם את זה כי אם לא, גם אפסיק לכתוב בפורום וגם אגלה את האנשים האמיתיים שמציקים לי וזה כבר התלוננות.שבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף אחד לא מציק לך
שירי04/07/2015אני מאוד רוצה לעזור לך וניסיתי כבר כמה פעמים. מה את רוצה לדעת עליי? אנה עזבי יש לך בעיה רצינית שאת לא רואה. אי אפשר לעזור לך. זהו יורדת ממך. בעצם מה זה ענייני. יש לי חיים אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמור זהו הוא ירד.ממך
ליאור07/07/2015אין לך מה לדאוג יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמור מתנצלת על התנהגותי
גל07/07/2015הבטחה מהלב אני לא מתערבת יותר. זו הייתה טיפשות ההתנהגות שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנה אין לי על מה להתנצל
גל08/07/2015זכותי להגיב. אנה. ליאת. דנה. מור. נירית. הספק יפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירן צאי לי מהוריד
גל08/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור את מביאה חושך
ליאור08/07/2015די כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזבי שירן
איילה08/07/2015על תעני לה בכלל יש לאור בעיה רצינית.שיהיה לך יום מקסים שירני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב מור
ליאור08/07/2015לא יודעת. אולי אני צריכה לעזוב את הפורום. גם ככה נהיה פה לא נעים. ואין מי שינהל פה. שמחתי להכירך. שיהיו לך חיים יפים. ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירן
איילה08/07/2015אור לא שווה את זה,שבגללה לא תכתבי ותעזרי בפורום כולם מכבדים אותך ואוהבים אותך כמובן שגם אני מעריכה אותך,את עוזרת תומכת,האמת שגם אני חשבתי לא להיכנס לפורומים רק אם באמת אני צריכה עזרה של מצוקה ממש גדולה אז אכנס ככה גם אני לא נכנסת יותר לפורומים האלה,יכול להיות שגם אני קצת הגזמתי שכתבתי המון בפורומים אבל יש גם דרכים אחרות להיעזר כמו ספרים ודברים כאלה חוץ מזה יש הכל באינטרנט,אבל לך תמיד אכתוב את פשוט מקסימה תמשיכי לעזור לאנשים אין כמוך את נפלאה אור שתכתוב מה שהיא רוצה כמו שכתבתי יש לה בעיה רצינית מה שהיא תכתוב לי אני לא יענה לה ולא אתייחס.שירן אף אחד לא שווה את זה,אם את אוהבת ורואים את זה לעזור לאנשים תמשיכי כך את עושה מצווה,שיהיה לך אחלה יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמור לא הבנת אותי נכון
ליאור08/07/2015אין קשר לאור. ואל תשפטי אותה את לא יודעת מיהי וגם אני לא. פשוט נהיה פה משעמם. אמשיך ואענה שאראה לנכון. יום.מקסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)