לשירן ונטע

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לשירן ונטע
    מור
    04/07/2015

אני מכבדת את העזרה שלכם,שבת קסומה והרבה אהבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לשירן ונטע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מור מתוקה בוקר טוב

ליאור
    05/07/2015

תמשיכי הלאה אל תתייחסי למה שאיזה מישהו החליט לכתוב. רק את יודעת את האמת שלך ומה יכול לעזור לך. תבחרי בדרך שתקדם אותך ולא תאמלל אותך. ואם את זקוקה באמת לעזרה מקצועית אז תפני אליה. תמלאי את החיים שלך בצבעים ורודים. תאזיני למוסיקה היא נשמה גדולה. שיהיה לך קיץ נעים וחמים. שולחת אהבה וברכה לחיים טובים??לחיים
    .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב שירן היקרה

מור
    05/07/2015

תודה על העידוד והתמיכה,את ממש שימחת אותי אחרי מה שקראתי שכתבת לי ונכון אני אמשיך ללכת אם האמת שלי שירני את עושה לי טוב על הלב ותומכת בי וזה מרגש אותי ושתדעי שאין כמוך את מקסימה ומאחלת לך שבוע מקסים ושולחת לך הרבה אהבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מור אהובה

ליאור
    05/07/2015

אני שמחה שדבריי גורמים לך לנחת. לעולם לא אפגע בך. אני בטוחה שגם אני לא התכוונה. העיקר שאת תהיי שלמה עם עצמך מבפנים. שלך יהיה טוב. אני מקווה שתמצאי דרך לחיות את החיים בשלווה ובשמחה ובבריאות טובה למרות הכל. ??תצעדי בבטחה בשביל החיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שירן היקרה

איילה
    05/07/2015

את מדהימה.מאחלת ערב מקסים ואחלה שבוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו