מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בן חייל במשבר נפשייוכי08/07/2015
שלום,
אני גרושה פלוס 3.בני הבכור חייל טרי נפצע במהלך הקורס מסכין בבטנו.בית החולים ,הבן והבעל לשעבר שוללים ארוע אובדני.אני חוששת מאוד שהיה ארוע של פגיעה עצמית.הבן התקשה להשתלב בבית הספר,המוטיבציה שלו נמוכה וגם הדימוי העצמי..הוא גדל בפיצול עם הורים שדיברו בשפה שונה.הוא ניזוק מהמאבק המשפטי שהיה לצורך הגירושין.הוא סיגל לעצמו דפוס של התנהגות בטלנית ולהערכתי סובל מקושי רב להסתגל למסגרת בכלל.לאחר ארוע הפציעה האבא התגייס לעזור וזו נקודת אור משמעותית ביותר כדי לקדם את הבן.אנו משוחחים עם הבן,מלווים ועוזרים לו.אנו לוחצים שיסגל לעצמו סדר יום עם עשייה וזה קשה עקב התנגדויותיו הקשות.אני לוחצת על האבא שלא יאפשר לבן לשהות שעות בביתו כשהוא בעבודה.אנו מנסים לעקור את הדפוס הבטלני של הבן,מנסים לגייס את המוטיבציה שלו שיעזור לעצמו וזה קשה מאוד.
נא דעתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאירית ונטע נא התייחסותכן להודעה.
יוכי27/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך להוריד את התמונה של אירית
שירי27/07/2015היא לא עונה בפורום מעל שנה ומקבלת פרסום חינם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוף כל סוף
שירי13/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן חייל במשבר נפשי - תגובה
נטע אדלר12/09/2015שלום מיכל,
צר לי על העיכוב בתשובה,
אני זוכרת את ההודעה הראשונה שלך לגבי בנך, בה סיפרת על אירוע הפציעה ועל השאלה האם להחזיר את בנך לשירות הצבאי. אני מבינה מההודעה הנוכחית כי בנך אינו ממשיך בשירות בצה"ל. אני שמחה לקרוא על המעורבות של אביו. יחד עם זה, אני שומעת כי דעתך אינה נוחה וכי את קושרת את האירוע להיסטוריה המשפחתית ולקשיים האישיים של בנך. אני מסכימה איתך שתעסוקה עדיפה על בטלה, אולם מהמעט שהבנתי, לבנך ישנם קשיים רגשיים העומדים בבסיס התנהגותו ולכן נראה לי שהפעלת לחץ עליו איננה הפתרון, אלא שיח איתו. אם אינו מוכן לקבל סיוע רגשי, אני מציעה, כפי שנדמה לי שכתבתי בתשובתי הקודמת אלייך, שתפני את, ועדיף עם אביו של הבן להתייעצות אצל מטפל משפחתי. בהתייעצות כזו, תוכלי לספר את הסיפור המלא ולקבל עזרה ממשית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)