לא מחוברת למציאות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא מחוברת למציאות
    ורד
    02/05/2008

היי...הבעייה שלי כזאת אני כרגע נמצאת בטיפול פסיכולוגי אחרי שאובחנתי כסובלת מדיכאון וחרדה הפסיכולוג הפנה אותי לפסיכיאטר ואני התחלתי השבוע כדורים של ציפראמיל במינון מאוד נמוך עכשו הבעייה כזאת מעבר לחרדה אני לפעמים יש לי תחושה שהדברים שקורים לא באמת קורים או שבעצם למה אנחנו חיים ולמה אנחנו עושים את הדברים האלו אני כאילו מרגישה לא מחוברת למציאות סיפרתי על זה לפסיכולוג הוא עדיין לא הגדיר לי ממש את הבעייה אני ממש בדיכאון מזה אני לא מזהה את עצמי אני לפעמים מנהלת שיחה עם אנשים ואז כזה בבלאק אאוט כאילו למה אנחנו עושים את זה או שהכול חלום ולא באמת אני אשמח עם תענו לי ותגידו לי ממה זה יכול להיות האם לחרדה יש קשר לזה אני ממש מתחילה לאבד חשק להכול מרגישה משוגעת תעזרו לייי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מחוברת למציאות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העברת הודעה לפורום אחר

מערכת BeOK
    03/05/2008

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=177 id=link]פסיכיאטריה[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו