מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה חברתיתרונן03/05/2008
טוב,אז ככה.אני בחור בשנות ה20 לחייו.אני מצליח.הכל עובד יפה ופורח ואין תלונות בכל המישורים.
מה שמפריע לי זו הבעיה החברתית.אני לא מבין כל כך למה תמיד אני לא יודע ולא יכול להאמין לאנשים.הרי ,ידוע ומאוד ברור שאנשים לא דוברי אמת תמיד.זה ממש מתסכל אותי .אני מגלה אנשים לא אמינים.גם בין האמינים ,אני זוכה לראות כמה הם מסתירים מידע לעיתים.זה מציק לי.
קשה לי לדעתי בעקבות כך,לפתח קרה אליהם וחשיפה לעומק. מה אפשר לעשות עם כך ?
איך מתמודדים עם הבעיה ד"ר ...? זה ממש יעזור לי תגובתך.....
הרבה הרבה תודה.
איש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי במתן אמן
סיגל לוי03/05/2008שלום איש
אני לא ד"ר, אבל כן פסיכולוגית
יתכן שיש לך בעיית אמון
תבדוק אם עצמך האם פגעו באמונך כשהיית צעיר שאיבדת אמון בכלל
האם ההורים היו אמינים
צריך ללמוד להבחין בין אנשים שלא אמינים לבין אנשים שאינם מספרים הכל
טבעי לא לספר הכל
קח זמן עד שתרכוש שהאדם מולך ירכוש את אמונך
הפתח למי שתחוש שראוי לכך
כל החיים אנו שואלים עצמנו שאלות אלו - מי ראוי לאמון
הנסיון תורם
בברכה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)