מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ייאושדנה28/07/2015
כישלון גמור אני. לא נשואה, לא ילדים, לא קריירה, לא כלום. רק קמה בבוקר, יוצאת לעבודה (עובדת בניקיון), חוזרת לדירה השכורה שאני עובדת כל כך קשה בשבילה, ולא אוהבת כלל ומעשנת, סמים קלים מעשנת.
אנשים מסתכלים עלי וקל לי לראות מה הם חושבים, הם חושבים שאני כישלון כי רק כישלון יכול להתמיד כל כך הרבה זמן בניקיון והם צודקים! וכשאני מנקה, וכשאני לא מנקה, המוח שלי עסוק במחשבות על חוסר התקווה שבחיי. אני יכולה לעבוד על עצמי עד מחר שאני יכולה לעשות שינוי אבל האמת היא שמאז שאני קטנה אני סובלת. כנראה יש לי הפרעה נפשית כזו או אחרת, פוסט טראומות רבות, זה מה שבטוח. אני כל כך פוחדת מן החיים האלו... הכל כל כך מפחיד ואין ברירה אלא לחיות בתוך הפחד הזה עד שייגמר... מתי יגמר כבר? איך אנשים מצליחים להתמודד עם משא החיים האלה... ככל שאני מתרחקת מהילדות כך אני מתרחקת מהתמימות, מהאמונה שיש דרך, שיש אושר, שיש אהבה שמנצחת הכל... איך אנשים מצליחים לחוות קשיים וטראומות ולהחלים? למה אני לא מצליחה? מוקפת באנשים שיש להם הכל, אני הבדיחה של המשפחה. אני כל כך מתביישת. הלוואי והייתי נעלמת כבר. אבל אני לא נעלמת, אני כל הזמן פה. לעזאזל, החיים האלו לא נגמרים. הבושה שלי רק גדלה ומתעצמת. ואני כותבת את ההודעה הזו מתוך ייאוש וצורך לפרוק קצת את שבלבי. מצטערת על הדכדוך. שמישהו ידרוס אותי כבר...לאן הגעתי? מצערת עכשיו אנשים גם באינטרנט. ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה בת כמה את?
ליאור28/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה בכל זאת אני רוצה להגיד לך
ליאור29/07/2015שאת לא כשלון אלא אדם שמנסה להתמודד עם החיים וקשה לו. כשלון זה מי שמרים ידיים ומתאבד כי מרגיש שאין לו מוצא אחר. בכל זאת את עובדת ושוכרת דירה. עבודה יכולה להיות דבר הפיך אם תתאמצי בשביל זה ותגדילי ראש. בן זוג אפשר למצוא בכל ובכל מצב. אבל גם בשביל זה להתאמץ לנסות ולא לפחד. אולי תלכי לפסיכולוג שיכול לחזק אותך ולתת לך כלים .תרשמי על דף אני סיפור הצלחה ותאמיני בזה ותשנני את זה. אל תתני לאנשים מסביב להפיל אותך. כל עוד את בריאה את יכולה להפוך עולמות. אני מקווה שיש לך חבר או חברה שאתם בקשר. לילה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייאוש - תגובה
נטע אדלר12/09/2015שלום דנה,
אני עונה לך באיחור ועם תקווה שאולי-אולי, משהו בהרגשתך השתנה מעט. אולי לקראת תחילתה של שנה חדשה שיכולה לרמז על אפשרויות חדשות שעשויות להיפתח. למשל האפשרות להיעזר.
אני שומעת על כאב גדול מנשוא שאת מתהלכת איתו, על תחושות קשות ואובדן של תחושת ערך וסיפוק מעצמך. כיוון שהתחושות הללו מוכרות לך זמן רב, עולה אצלך המחשבה שהמצב לא יכול להשתנות. הבקשה\הצעה שלי אלייך, דנה, שתיגשי לטיפול, יחד עם המחשבה הזו. אנשים מניחים לפעמים שכדי לגשת לטיפול יש צורך להיות החלטיים באמון כלפי הטיפול או ביכולת להשתנות, אבל האמת היא, שרוב האנשים שמגיעים לטיפול, הם אמביוולנטיים לגבי טיפול (אפילו אם לא הכירו בכך לפני שהתחילו בטיפול).
כדי לעזור לך, יש צורך להכיר אותך, מקרוב. את הקשיים עמם את מתמודדת, את הטראומות שעברת ואת החוזקות והכוחות שבך, שהם ישנם, מחכים להתגלות.
תתני הזדמנות?
מאחלת ומקווה שתהיה לך שנה (אפילו במעט יותר) טובה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)